1) Jak dla mnie to ten sam problem co miałem z początku czyli kadrowanie. Może z innego kąta ujęcie? Kolorki ładne, żywe.
2) Tło zaszumione, GO mogła by być nieco większa o ile się da. Poza tym mi się bardzo podoba, sam próbowałem jakoś fajnie złapać któregoś na łące ale to ciężki temat
--- Kolejny post ---
1) Jak dla mnie to ten sam problem co miałem z początku czyli kadrowanie. Może z innego kąta ujęcie? Kolorki ładne, żywe.
2) Tło zaszumione, GO mogła by być nieco większa o ile się da. Poza tym mi się bardzo podoba, sam próbowałem jakoś fajnie złapać któregoś na łące ale to ciężki temat
--- Kolejny post ---
--- Kolejny post ---
3.
1 i 2 ładne kolory i światło. Generalnie wybieram 1 jako najciekawszą.
Ale zastosowany kwadratowy kadr spowodował lekką ciasnotę po bokach. Ja bym wydłużył kadr w poziomie.
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
4. Dzisiaj botanicznie
IMHO 7. jest najlepsze, szkoda że cały pyszczek motylka nie załapał się na GO
FF + trzydziestka piątka
Też żałuję ☺
wysłane z mojego ATARI 65XE