[ wydzielone z http://canon-board.info/showthread.php?t=72968 ]
Limuzyny kontra sportowe to raczej zoomy vs stałki - te 2gie sa mniej wygodne, za to szybkie, ostre i bezkompromisowe jesli chodzi o wrazenia/efekty![]()
[ wydzielone z http://canon-board.info/showthread.php?t=72968 ]
Limuzyny kontra sportowe to raczej zoomy vs stałki - te 2gie sa mniej wygodne, za to szybkie, ostre i bezkompromisowe jesli chodzi o wrazenia/efekty![]()
Ostatnio edytowane przez Czacha ; 13-01-2011 o 16:45
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Pociągne offtop.. 2 lata temu napalałem sie na 159
ale skonczylo sie na Bravo. Szkoda ze Giulietta w czerwieni tak bardzo przypomina mi linie Fiata.. wiec raczej nie warto przesiadac sie z Bravo na Julke, czekam zatem na Giulie
![]()
Fajniejsze motory ma dostępne, to jej przewaga. Co do linii to powiem Ci że bardziej mi się jednak podoba od Bravolota, no ale nie aż na tyle bardziej żeby zmienić dla samego znaczka.
A co do 159... sąsiad ma 159 3,2V6 Q4 i codziennie, wyjeżdżając z garażu, wprawia mnie w stan wizualnej i słuchowej euforii :-)
o Alfach same złe opinie słyszałem...moze tak sie akurat trafiło, a zeby nie bylo offtopa to oczywiscie chodzi o aparaty ;p
To tylko zabawa...nie spinajcie się...
To prawda ze Alfy bywały kapryśne - obecne modele 159, Brera, Spider, MiTo czy Giulietta skutecznie zaprzeczaja tym stereotypom
MacGyver, tak se co jakis czas zagladam w konfigurator i zerkam na 159 z 1.75TBi .. a potem na Giuliette Quadrifoglio Verde, chociaz 170-konny MultiAir tez jest niczego sobie
3.2 jest poza zasiegiem, a wyzszej cenie wołał bym A5 .. chociaz znaczek Audi nie sprawia ze poca mi sie dlonie i serce szybciej bije
No dobra, koniec off topa, chyba ze zalozymy watek "Czym wozic sprzet foto"A w sumie dlaczego by nie ..
![]()
Ostatnio edytowane przez Czacha ; 13-01-2011 o 16:42
Czysto snobistycznie - grafitowe porshe 911, cabrio z twardym dachem, oczywiscie automatycznie rozkladanym
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
... Ale pewnie i tak skonczy sie na podstarzalym golfie![]()
Ostatnio edytowane przez _igi ; 13-01-2011 o 16:51 Powód: Automerged Doublepost
5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto
Ja troche sentymentalnie ale powoził bym swój sprzęt foto najchętniej Mercedesem W126 500 SEC....śliczne auto.
To tylko zabawa...nie spinajcie się...
Ja raczej będę celował w diesla, fiatowskie 2.0 w Bravo skutecznie przekonało mnie do "kopciuchów śmierdzieli" :-)
Bardzo podoba mi się 136 crosswagon. Auto akurat na moje potrzeby: 4x4, wyżej zawieszone od Bravo, bagażnik w sam raz na załadowanie większej ilości sprzętu foto. Niestety model zdechł a poza tym miał jedną niezbyt ciekawą wersja silnikowa.
Audi nigdy mnie nie rajcowało, te współczesne Quattro też jakoś nie....a wyzszej cenie wołał bym A5 .. chociaz znaczek Audi nie sprawia ze poca mi sie dlonie i serce szybciej bije![]()