Strona 1 z 16 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 151

Wątek: XII Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video FILM VIDEO FOTO Łódż 2-5.04.2009

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie XII Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video FILM VIDEO FOTO Łódż 2-5.04.2009

Od 2 do 4 kwietnia 2009 r. odbywać się będą XII Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video FILM VIDEO FOTO na terenach targowych w Łodzi.

Coroczne święto fotografii już za trzy miesiące! Wraz z nim wszystkie nowości dotyczące produkcji filmowej, video oraz grafiki komputerowej. Od 2 do 4 kwietnia 2009 r. odbywać się będą XII Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video FILM VIDEO FOTO na terenach targowych w Łodzi.

Imprez towarzyszących dla odwiedzających tradycyjnie nie zabraknie, a jedną z głównych wystaw fotograficznych będzie „Atak Łaskotek” - zapowiedź ósmej edycji Fotofestiwalu, stanowiącego w tym roku część dużego międzynarodowego projektu Backlight. Obejmuje on cykl wystaw pod wspólnym tytułem „Atak Łaskotek” (Tickle Attack). Zdjęcia wyselekcjonowane przez 5 kuratorów (z Austrii, Włoch, Finlandii i Polski) były prezentowane w całej Europie od września 2008 do maja 2009 roku. Fotofestiwal przygotowuje również spotkanie z Rafałem Milachem, laureatem I nagrody World Press Photo 2008 w kategorii „Sztuka i rozrywka” za cykl zdjęć poświęconych emerytowanym cyrkowcom pt. „Znikający cyrk”.

Patronat honorowy nad targami objął Klub Fotografii Prasowej SDP – z jego członkami będzie można spotkać się drugiego dnia targów.

Portal WWW.SwiatObrazu.pl zaprosi na kolejną edycję warsztatów Cyfrowa Kreacja Obrazu, WWW.Cyfrografia.pl – na cykl spotkań poświęconych edycji zdjęć w programie Photoshop, natomiast redakcja miesięcznika Digital Foto–Video przeprowadzi wykłady o ocenianiu jakości optycznej aparatu cyfrowego. Cykl warsztatów przygotowuje również portal WWW.filmowiec.pl

7 lutego upływa termin nadsyłania prac na konkurs na projekt plakatu targów FILM VIDEO FOTO. Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody ufundowane przez sponsorów – firmy EIZO, Wacom, KSK Dystrybucja, WWW.SwiatObrazu.pl.

Podobnie jak w roku ubiegłym pierwszy dzień targów będzie otwarty tylko dla profesjonalistów. Na stronie WWW.mtl.lodz.pl/fvf pojawił się formularz pre-rejestracji dla zwiedzających, którego wypełnienie pozwala zakupić kartę dla profesjonalisty w promocyjnej cenie.

Zapraszamy do obejrzenia spotu video targów FILM VIDEO FOTO, który wraz z innymi informacjami o targach można znaleźć na blogu targów http://fvf.blox.pl/html

Dokładne i zawsze najświeższe informacje o targach FILM VIDEO FOTO zawsze na stronie WWW.mtl.lodz.pl/fvf

niestety w tym roku termin mi z nartami koliduje :-(
    Ostatnio edytowane przez Broncobilly ; 23-01-2009 o 04:02

Domyślnie

Zapowiada się o wiele ciekawiej niż rok temu. Będę
    Powoli się wyprzedaję...aktualnie tylko 5d MKII | 24-105 f4,0 |

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

"XII Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video FILM VIDEO FOTO Łódż 2-5.04.2008 "
    Pewnie myślałeś o 2009 r :smile: Pozdrawiam

Coś już napisał Awatar graphite
    Miasto
    bydgoszcz

Domyślnie

juz bileciki kupione! :-D
    wybieram sie wraz z ekipa Koła Fotograficznego ZORKA5 (przy Muzeum Fotografii w Bydgoszczy) - bedziemy w Łpdzi sie kisic i strzelac (z pozyczonych SIGM ) przez 3dni
    Wyciagac identyfikatry (plakietki) forum to sie rozpoznamy
    30D, 300D, 300v
    can 50 1.8 + tam 17-50 2.8 + sig 70-300 4-5.6 + can 18-55 3.5-5.6 + can 28-90 4-5.6, uv,
    safepaq BP2
    ,
    caly czas sie ucze...

www.warlinski.com

Coś już napisał Awatar graphite
    Miasto
    bydgoszcz

Domyślnie

chyba nie bedzie trudno mnie rozpoznac
    foto Piotr Wieczorek
    30D, 300D, 300v
    can 50 1.8 + tam 17-50 2.8 + sig 70-300 4-5.6 + can 18-55 3.5-5.6 + can 28-90 4-5.6, uv,
    safepaq BP2
    ,
    caly czas sie ucze...

www.warlinski.com

Bywalec Awatar ddarc

Domyślnie

Witam . Panowie a ktoś ma namiar na jakiś dobry niedrogi pensjonat w łodzi ?
    ddarc ....Canon 50D,30D,C 24-105 F4,Samyang 8mm,C 70-200 F4 ,Kit18-55 II,580EX,SLIK PRO 340 DX,

Początki nałogu Awatar pawel-foto
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ddarc Zobacz posta
    Podpinam się do pytania. Ale akurat mnie interesuje też coś pod Łodzią. Na targi wybieram się tylko w piątek a w sobotę umówiłem się na mały plenerek w okolicach Łodzi.
    A i na tych targach obchodzę swój roczek Czyli rok z Canonem. Wcześniej 16 lat Minolta.
    1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)

Bywalec
    Miasto
    3City

Domyślnie

czy lepiej nie wiem w szczegolnosci ze niektorym firmom kryzys w glowie i robia mniejsze stoiska

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ddarc Zobacz posta
    http://www.yhlodz.pl/

Standard mocno taki sobie (w filii na Zamenhoffa) ale przenocować wygodnie się da . Tak adekwatnie do ceny - 45 za jedynkę w centrum Łodzi 3 min od Piotrkowskiej? nie ma co narzekać.

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

W akademikach na Lumumby wiem, że można się przekimać za opłatą jednorazową....konkretnych warunków nie znam...
    http://www.roa.uni.lodz.pl/index.php...=akademiki.php
    po kliknięciu na dom studencki na samym dole namiary na możliwość pokojów gościnnych.
    (tramwajem z Lumumby bezposrednio 15 i prawie bezposrednio (2 przystanki doprzejscia nozkami albo przesiadniecia sie do 15) to 12. Przejazd ok.30 minut trwa.

Najwygodniej bo najbliżej (po drugiej stronie ulicy) zlokalizowane są akademiki Politechniki Łódzkiej, jednak nie wiem czy oni również dysponują pokojami gościnnymi...trzeba napisac, zadzwonić i zapytać. http://samorzad.p.lodz.pl/osiedle.html

Na lumumbowie słyszałam o kwotach 20-30 zł, ale na ile są aktualne to przykro mi nie wypowiem się.
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Strona 1 z 16 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów