Cos nowego na horyzoncie?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • schabu
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1352

Zamieszczone przez KuchateK
    Jeszcze PMA nie bylo
    no tak - bedzie sie czekalo od jednych targow do drugich...no i moze za jakis czas uda sie canonowi nas zadowolic.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Komentarz

• emisiaczek
      Uzależniony
      • 2005
      • 548

jak tam w watku onanistycznym ... czekacze na 40d pewnie juz zwieracze tak zacisniete ze nie idzie myslec Jeszcze bedzie nie bujcie

Komentarz

• scanus
        Coś już napisał
        • 2005
        • 59

Mam pytanie do znawców zachowań Canona: czy jest możliwe, że jeszcze przed lub na PMA nasza ulubiona firma pokaże coś nowego z interesującego nas asortymentu, czy to raczej mało prawdopodobne?

Jeśli ta jedynka jest wszystkim (z wyjątkiem kompaktów) co mają na jubileusz, to to jakaś poruta i sromota jest.

A może oni zapomnieli, że są jakieś rocznice?
        K

Komentarz

• Cichy
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 7450

Mówiłem, ze nie wyjdzie następca 5 :P Jeśli to wszystkie nowości z półki DSLR i osprzętu, to niezła kicha Canonie..
          O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Zamieszczone przez Kolekcjoner
            W kwestii nowych body. obiektywu i lampy zapraszam do odpowiednich wątków :
            1D Mark III
            16-35/2.8 L II
            Speedlite 580EX II
            Podpisze sie pod tym i zamykam wreszcie tego tasiemca. Czy sie komu nowe szkielko/puszka podobaja czy nie - przedyskutujcie w najaktualniejszych watkach. Pobawie sie tez zaraz w przenoszenie postow.
            Latwiej koncentrowac sie w nowych punktach na funkcjonalnosci nowych gadzetow Canona.
            Jak pojawia sie realne rumours odnosnie nastepcy 30D czy 5D to smialo zalozcie nowy watek.

Komentarz

Pracuję...