aż mu ślinka na widok sprzętu poleciała![]()
aż mu ślinka na widok sprzętu poleciała![]()
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
mym faworytem 33, śliczne oczy jej wyszły![]()
...czyli wakacyjna podróż pociągiem retro.
35. Prowadził nas parowóz Ol49-69
36. Nasza maszyna na liczniku miała 10 atmosfer!
37. Nic dziwnego, że pociąg brał z łatwością wszelkie zakręty
38. Wagony trzeciej klasy okazały się nadzwyczaj wygodne
39. Cel wyprawy był oczywisty
40. Maszyny na szynach stały ospale...
41. Taki parowóz to kupa żelastwa
42. A kół toto ma wiele
43. W skansenie stała lokomotywa przy lokomotywie
44. A większość z nich była bardzo stara
45. Taki maszynista to jednak miał kiepską widoczność
46. Każdy miał ciuchcię w swoim rozmiarze
47. Dla ciekawskich ktoś przekroił jedną lokomotywę
48. Był jeden gość zza wschodniej granicy
49. W drogę powrotną nasz parowóz wyruszył tyłem
Pokazywałem już wcześniej te zdjęcia w innym miejscu, niektórzy mogli więc już je widzieć.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Super wycieczka
po pracy
www.krzysztofkrasuski.pl
Ciekawe zdjęcia i dobra reporterka. Będę musiał częściej tu zaglądać![]()
Canon oczywiście :wink:
Moje zdjęcia na CB -> http://www.canon-board.info/showthread.php?t=28537
Galeria na deviantART - http://mjagiellicz.deviantart.com/
Witam.
Na początku dziękuję za wszystkie wyrazy uznania oraz pozostałe wyrazy.
Szkoda, że tak mało komentarzy, nie wiem, czy zdjęcia się Wam podobają, czy nie. Może nie wywołują żadnych emocji? Oj, to by było niedobrze...
Teraz kolejne wspomnienie z wakacji - Dorszowe Żniwa. Czas - sierpień 2007. Miejsce - Gdynia, Skwer Kościuszki.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
cześć! podoba mi się sposób wywołania zdjęć ostatniej serii. najbardziej 52, potem 54 i 55. natomiast 51 nie podoba mi się w ogóle- nie ten kadr.
w tym roku też muszę się wybrać na takie żniwa. tego typu imprezy to doskonała okazja, żeby bez krępacji porobić ludziom zdjęcia...
24 ruulezogolnie calosc na tak
![]()
www.STANCZYK-ART.com | Canon EOS 20D | sigma 30mm 1.4 | 50mm 1.8 | sigma 70-300 f/4-5.6 | EX430II | + KIT i *******y...
Ostatnio zauważyłem, że często robię w ten sposób. Żebym tylko w manierę nie wpadł...
Szkoda tylko, że sie kucharze odgrodzili barierką i trzeba było "strzelać" z daleka. Ludzi jeszcze można, ale przygotowywane przez nich potrawy wolałbym sfotografować z bliska, a niektóre były bardzo artystycznie przyozdabiane i warte uwiecznienia. Z drugiej strony rozumiem, że gdyby tłum rzucił się wąchać i smakować, to z konkursowych dań nic by nie zostało.
Dziękuję bardzo.![]()
Ostatnio edytowane przez bakulik ; 26-03-2008 o 10:46
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła