[Bielsko-Biała] III Międzynarodowy Piknik Lotniczy Euroregionu Beskidy 9-10 wrzesnia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • maxbmx
    Początki nałogu
    • 2006
    • 364

Pawlo - niestaty nie zaczepie Cie bo mnie nie bedzie.
    pozdr
    Moje zdjęcia
    RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)

Komentarz

• Pawlo
      Coś już napisał
      • 2006
      • 57

A ja mam lenia i nie wiem czy isc...

Moze ZELAZNY dzisiaj pokaza cos lepszego niz wczoraj.

14:50 - i juz po pokazie Zelaznych, nie wiem co pokazli bo tylko ich slyszalem siedzac w domku jednak len byl silniejszy.

Jak ktos byl to moze pozniej opisac...
      Ostatnio edytowany przez Pawlo; 5545.
      Moje graty...

Komentarz

• kafur

Wiec nie masz czego zalowac....Iskry nie dolecialy oczywiscie,a Zelazny tak sobie.Moim zdaniem bylo lepiej w zeszlym roku.

Komentarz

• Pawlo
          Coś już napisał
          • 2006
          • 57

To dobrze ze nic nie stracilem, chociaz moglem pofocic jeszcze raz Zelaznych bo z soboty nie jestem zadowolony.

To ja moze bede "pierwszy" i pokaze moj debiut jesli chodzi o samoloty (i pierwsze moje zdjecia na forum)

I to juz KONIEC... dnia

Moje graty...

Komentarz

• Fan nr 1
            Początki nałogu
            • 2005
            • 284

To ja jescze dodam od siebie parę zdjęć

1.

2.

3.

To moje pierwsza wyprawa na samoloty. Zdjęcia robone 350D i starym kitem z 300 ( 28-80 f3,5-5,6).
            Moja galeryjka na CB

Komentarz

• Reno
              Początki nałogu
              • 2004
              • 271

Pawlo, najwyraźniej jesteś moim sąsiadem bo ja też mam 10 minut na lotnisko . Fajnie było, zdjęć nie robiłam (tzn. robiłam ale jak moje dziecko udawało samolot ) więc chętnie popatrzę na Wasze.
              Fajne, dawajcie więcej.

Komentarz

• maxbmx
                Początki nałogu
                • 2006
                • 364

Wrzucam tez kilka moich. Kompletnie spieprzyłem sprawe robiąc w jpg'ach, a nie w rawach ...zle ustawiłem WB. Wiekszosc zdjec do wyrzucenia

Chętnie przyjmę na klate ostrą krytykę.
                Ostatnio edytowany przez maxbmx; 6360.
                Moje zdjęcia
                RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)

Komentarz

• LukasS
                  Bywalec
                  • 2004
                  • 217

Pare moich

Ogolnie wiekszosc pojdzie do kosza, na takie imprezy to jednak kamera lepsza
                  10D + Stuff

Komentarz

• Pawlo
                    Coś już napisał
                    • 2006
                    • 57

Zamieszczone przez maxbmx
                    Wrzucam tez kilka moich. Kompletnie spieprzyłem sprawe robiąc w jpg'ach, a nie w rawach ...zle ustawiłem WB. Wiekszosc zdjec do wyrzucenia
                    Ja tez pierwsze 30 zdjec zrobilem w jpg bo chcialem zaoszczedzic miejsce, ale po zobaczeniu na podgladzie co wyszlo odrazu przestawilem na RAW. Bedzie trzeba sie w najblizszym czasie zaopatrzyc w jakis databank.
                    Moje graty...

Komentarz

• swiderski
                      Początki nałogu
                      • 2006
                      • 338

Mnie też udało się coś "złapać". Niestety, miałem lekkie problemy podczas podróży do Bielska (musze zniemić tego gruchota) i zdążyłem na ostatnią godzinkę pokazów

Pierwszy raz miałem okazję focić pokazy lustrzanką, więc chyba nie jest najgorzej :wink:

Zdjęcia po resize w paincie (chwilowo nie mam dostępu do swojego komputera z Corelem)
                      350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EX

Komentarz

• Fidelo

Uważam że zdjęcia wyszły całkiem nieżle jeśli sa to debiuty lotnicze :-D.Szczególnie nie które autorstwa Pawlo, ja dla mnie jest w nich dynamika.Szkoda że chłopaki z destantu nie skakali na AD-95 tych okrągłych czaszach jest wtedy wieksza szansa na jakies nie przewidziane wypadki ktore mogą być ciekawym tematem do zdjęć.....

Komentarz

• Fan nr 1
                          Początki nałogu
                          • 2005
                          • 284

Zamieszczone przez Fidelo
                          Uważam że zdjęcia wyszły całkiem nieżle jeśli sa to debiuty lotnicze :-D.:
                          Ja zapłaciłem frycowe,wszystkie śmigła zamrożone. Moja wina bo nie przeczytałem lekcji Muflona
                          Moja galeryjka na CB

Komentarz

Pracuję...