Czy plfoto to wyrocznia :>

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gawryl
    Uzależniony
    • 2004
    • 810

Czy plfoto to wyrocznia :>

Cięcie OT z http://canon-board.info/showthread.php?t=4032 - TG (znowu będzie na gawryla, że wszczyna burdy na forum )

Zamieszczone przez Silent Planet
    Wiem, że dla niektórych z Was plfoto to wyrocznia.
    No wlasnie - to stwierdzenie zasluguje na nowy, osobny watek - kto z forumowiczow sadzi, ze plfoto to wyrocznia?

zaczne od siebie - podobnie jak dla Silent Planet - dla mnie to nie wyrocznia.
    a Wy?
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
  • KuchateK
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 4895

Dla mnie to miejsce gdzie mozna sprawdzic czy zdjecie nadaje sie dla... hmm... spoleczenstwa niefotograficznego
    ...

Komentarz

• Czacha
      fotograf
      • 2004
      • 4868

za Kuchatkiem - taka sama to wyrocznia jak lista przebojow radia Jard..

juz tlumacze co to Jard - to chyba najbardziej zenujaca rozglosnia radiowa w B-stoku, bijaca swoja kichowatoscia chyba nawet stacje Ojca Dyrektora

a tak z ciekawosci - o wyrocznie w jakim sensie sie pytasz?
      https://www.piotrczechowski.pl

Komentarz

• Lenin
        Dopiero zaczyna
        • 2005
        • 39

Wyrocznia? Dobre sobie. Tam raczej można poczytać pod średnimi zdjęciami jak nigdy nie obrażać autora :-/

Komentarz

• zabol
          Uzależniony
          • 2005
          • 643

plfoto to dziwny twór... napiszesz komus prawdę to się mści. Większość fotek na plfoto to gnioty ale o tym nie można mowić głśno bo autorzy sie oburzają.... tam można nauczyć sie jak słodzić innym.

Komentarz

• akustyk
            gajowy
            • 2004
            • 12226

a ja pokazuje zdjecia na plfoto i nie mam problemu :-) a co jest u innych i jakie maja komentarze - mam w nosie ;-)
            www albo tez flickr

Komentarz

• zabol
              Uzależniony
              • 2005
              • 643

akustyk a nie oceniasz innych fotek??

Komentarz

• akustyk
                gajowy
                • 2004
                • 12226

Zamieszczone przez zabol
                akustyk a nie oceniasz innych fotek??
                nigdy nie oceniam zadnych zdjec. na jakiejkolwiek galerii internetowej. jedynym wyjatkiem jest PhotoSIG, gdzie reguly oceniania sa bardzo proste, a korzyscia jest zwiekszenie kwoty. i tylko dla tego zwiekszenia kwoty bawie sie w ten syf

szerokim lukiem omijam galerie zmuszajace do wstawiania ocen. oceny to najwieksza przyczyna uprawianej przez ludzi wiochy i leczenia kompleksow...
                Ostatnio edytowany przez akustyk; 984.
                www albo tez flickr

Komentarz

• gawryl
                  Uzależniony
                  • 2004
                  • 810

Zamieszczone przez Czacha
                  za Kuchatkiem - taka sama to wyrocznia jak lista przebojow radia Jard..
                  juz tlumacze co to Jard - to chyba najbardziej zenujaca rozglosnia radiowa w B-stoku, bijaca swoja kichowatoscia chyba nawet stacje Ojca Dyrektora
                  wiec czemu sie tam ,,wystawiasz'' ? moze niekoniecznie do Ciebie konretnie kieruje to pytanie, ale do wszystkich podobmnie myslacych jak Czacha a jednoczesnie sie tam ,,produkujacych'' ? he?

Zamieszczone przez Czacha
                  a tak z ciekawosci - o wyrocznie w jakim sensie sie pytasz?
                  nie ja nazwalem to wyrocznia... ale sens tego slowa w tym kontekscie rozumiem jako potwierdzenie wartosci swoich prac. wlasnie dlatego z tego szydze.
                  350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Komentarz

• gr86
                    Początki nałogu
                    • 2005
                    • 328

dla mnie plfoto i oceny tamtejsze nie są miarodajne do umiejętności i klasy zrobionego przez nas zdjęcia, jak napisał Kuchatek większość oceniających i wystawiających komentarze to tzw. niedzielni pstrykacze, więc szkoda zawracać sobie głowę niektórymi ocenami i komentarzami z plfoto

Komentarz

• KuchateK
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 4895

Zamieszczone przez gr86
                      więc szkoda zawracać sobie głowę niektórymi ocenami i komentarzami z plfoto
                      Jak bedziesz chcial robic zdjecia pod publike to moze to byc niezle

Niektorzy traktuja plfoto jako darmowa galerie... Ale uwzgledniajac te kwiatki jakie tam wypisuja lepiej sie chyba wykosztowac na jakies pbase. Kasa nie powala, nie ma ograniczen... Dobra, bo mnie o reklame posadzicie
                      ...

Komentarz

• KuchateK
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 4895

Caly problem z plfoto to ludzie ktorzy oceniaja zdjecia liczac opinie innych albo w odwecie... Oceny zupelnie nie sa powiazane z tym co jest na zdjeciu i jaka ono przedstawia wartosc.
                        ...

Komentarz

• Czacha
                          fotograf
                          • 2004
                          • 4868

kilka lat temu plfoto bylo zupelnie inne.. mozna bylo liczyc na sensowna krytyke. bylo tez miejscem gdzie rozmawialo sie o fotografii.. calkiem niezlej fotografii.

obecne plfoto nie ma nic wspolnego z tamtym.. ja zagladam tylko do osob ktore mam dodane w ulubionych... i to wszystko. innych nie komentuje w zasadzie, ani nie oceniam... szkoda czasu..
                          https://www.piotrczechowski.pl

Komentarz

• Pietro
                            Bywalec
                            • 2005
                            • 132

Toz to panie zasadzka jakas. Zaczolem focic miesiac temu i moglbym pokazac zdjecia takie same jak na ww. stronie. Wiec jaka wyrocznia? gnioty ino panie i nic wiecej.
                            (Chociaz trafia sie czasem cos super)
                            Idzie Panie nowe....

Komentarz

• dentharg
                              Uzależniony
                              • 2005
                              • 867

Zamieszczone przez gr86
                              jak napisał Kuchatek większość oceniających i wystawiających komentarze to tzw. niedzielni pstrykacze, więc szkoda zawracać sobie głowę niektórymi ocenami i komentarzami z plfoto
                              Cóż.. ja (przynajmniej na razie) chyba do niedzielnych pstrykaczy się zaliczam. Profesjonalistą nigdy nie będę bo i w fotografii swojej profesji nie szukam. Jedynie dobrą amatorszczyznę chciałbym uprawiać

Plfoto to nie wyrocznia, jednak próbując tam coś wystawiać liczyłem na coś więcej niż tylko "słabe". Doh.. obecnie foty stamtąd wykosiłem bo tamtejsze komentarze nic nie wnoszą do mojej wiedzy.
                              Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Komentarz

Pracuję...