Ktokolwiek tu jest z okolic i ma ochotę na plenerek?
[Łódź] Księży Młyn
Zwiń
X
-
-
-
-
-
-
Kiedy? Niech się zgłosi więcej osób (a jest trochę łodzianów na forum) to coś ustalimy
Pod kątem miejscowek to wlasnie nie za bardzo, ogólnie to wlodzi pracuje i kupuje filmy do aparatu
Ładne klimaty są podobno na księzym mlynie:
Komentarz
-
-
-
Jestem jak najbardziej za :]
Z terminami u mnie różnie, ale dostosuję się. Jeśli chodzi o fotografowanie architektury to ze mnie kompletny laik, ale może właśnie czegoś się nauczę :]Regulamin pkt 8.Komentarz
-
Ja tez jestem jak najbardziej za. jak tylko termin bedzie okCanon 350d bg-e3 18-55mm f/3.5-5.6, 50mm f/1.4, CZJSonnar 135mm f/3.5Komentarz
-
Ja dopiero od lutego będę w Łodzi bo się przenoszę w pobliże... :/Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Komentarz
-
Miejsce bardzo urokliwe z pewnością idealne na miejski plener i tylko jedna uwaga: proszę zachować szczególną ostrożność. Złyszałem conajmniej dwa opowiadania jak w tamtej okolicy skradziono sprzęt fotograficzny. Raz aparat, a raz całą kompletną torbę ze sprzętem. Tak więc nie dajmy się zwariować, ale też lepiej nie chodzić całkiem samemu.Komentarz
-
miejsce mi się podoba, jestem w okolicy 8-9-10/XIŁadne klimaty są podobno na księzym mlynie:
http://www.ga.com.pl/kmlyn.htmPozdrowienia, Tomek
Komentarz
-
Komentarz