[yerzu] - ślub Joanny i Marcina
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
mnie tez sie bardzo podobaja. Zostanowilbym sie tylko czy na ostatnim zdjeciu nie wysteplowac tego czegos za glowa panny mlodej ?Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.Komentarz
-
-
-
-
-
Szarowanki-sklejanki
Tytuł powinien raczej brzmieć: Szarowanki-sklejanki weselno-ulczne. Ślubu to tu raczej nie widzę.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
ale się uczepili co niektórzy
Pewnie wynika to z przesytu zdjęć na podobnym poziomie. Fakt, żeby powalić na kolana to trzeba mieć pomysł i nie każdemu udaje się ale i tak ważne jest żeby chociaż trzymać poziom i klasę.Tzn. tak teoria mówi
o praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj sięKomentarz
-
Z całym szacunkiem dla autora ale tu nie ma ani klasy ani poziomu. Tak naprawdę aby zadowolić oko przy tego rodzaju zdjęciach wystarczy odrobina poprawności fotograficznej. A tej tutaj zabrakło.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Dziekuje za komentarze to pochlebne mniej pochlebne jak i te negatywne
Sergiuszu - powiem tak sklejanki sa zrobione na potrzeby forum - jest ogranicznie fot w temacie i tyle. Do mlodych ida pojednyncze foty bez dyptykow tryptykow itd. Czym objawia sie ten brak chodź odrobiny poprawnosci fotograficznej w tych fotach ? Bo to zdanie jest dla mnie tajemnica. Zle naswietlone ? Zle skadrowane ?Komentarz
-
Posłuchaj trudno jest uogólniać przy takiej ilości zdjęć. Ktoś mądrzejszy od nas wymyślił to ograniczenie przy umieszczaniu na Forum zdjęć. Po prostu przewidział takie sytuację jak ta. Łatwiej omawiać pojedynczą fotografię niż zbiór nie będący jakimś zdecydowanym opisem sytuacji.
Więc popatrzmy na 6 na lewym zdjęciu facetowi coś „wyrasta” z głowy. Na prawym z kolei Panna Młoda ma zasłoniętą twarz.
Na większości „plenerowych” Pan Młody trzyma ręce w kieszeniach. To nie świadczy najlepiej nie tylko o nim ale teraz i o zdjęciach. Jak chciałeś pokazać „luz” to na jego pokazanie jest kilka sposobów. Ale na pewno nie ręce w kieszeniach.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Sergiusz czepia się jak wesz psiego ogona i nie tylko w tym wątku bo taki wredny ma charakter albo sfrostrowany(qrna zara do mnie zawita i pojedzie ), ale z tymi rękami w kieszeniach to ma trochę racji, choc pewnie u mnie też znajdzie się wiele takich bo to drugi, najprostszy sposób na "luz" u młodego...
. A swoją drogą pokazałbyś coś Sergiusz, a nie tylko tabliczkę z plazy nudystów z na siłę dorobioną filozofią...
Komentarz
-
Sergiusz chyba nie sadzisz, ze fotograf chcąc uchwycic chwile w jakze dynamicznej sytuacji jaka jest wesele i taniec panstwa mlodych bedzie w try miga szukal takiego ujecia zeby czasem mu jakas galazka z glowy nie wyrastala itp. No heloł to nie sa zdjecia pozowane.Tzn. tak teoria mówi
o praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj sięKomentarz
-
Chętnie, pokażę, w tym celu założyłem wątek.
Nie czepiam się ale fakt charakter mam wredny. Mogli przekonać się ci co znają mnie osobiście. http://www.canon-board.info/showthread.php?t=29978
Ale aby nie było OT.
Zerknijcie na 2 Pomimo tego, że nie wiadomo o co chodzi Powinny być widoczne kosmetyki lub inne atrybuty osoby zajmującej się make up -em chociaż lusterko. Fajna by była 11 ale czegoś na niej brakuje. Sądząc po tytule wątku stawiam na Pana Młodego.
Paenka Dokładnie taka jest rola fotografa musi widzieć. Ale najpierw musi wiedzieć co ma zobaczyć.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
lub poprzez PW wysłane do wybranego moderatora) posty odbiegające od tematu oraz niezgodne z 
Komentarz