[Szczur88] Portrety Pauliny :)

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Szczur88
    Początki nałogu
    • 2008
    • 384

[Szczur88] Portrety Pauliny :)

Oto takie coś wymodziłem ostatnio na plenerku, Canon 30D i jakaś starodawna Sigma 70-300 pożyczona na prędce od kolegi.

wszelakie komentarze mile widziane
    www.t-jack.pl
    Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.
  • Picia
    Początki nałogu
    • 2006
    • 337

bardzo sympatyczna fotka, tylko jedno male ale szkoda,ze nie widac jej twarzy. a tak wszystko na +.
    masz moze jeszcze jakies inne zdj z tego pleneru?

Komentarz

• Szczur88
      Początki nałogu
      • 2008
      • 384

Mam, mam, na przykład:

a to z innej beczki, ale plener ten sam:

dzięki za comment
      www.t-jack.pl
      Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.

Komentarz

• LemonR
        Bywalec
        • 2005
        • 234

1 - ciekawe
        2 - też ciekawe ale kompozycja mi sie nie podoba
        3 - do dokumentacji u okulisty
        4 - do albumu rodzinnego
        pozdr

Komentarz

• MacGyver
          Cenzor
          • 2006
          • 7043

Pomysł na sesyjkę przy fontannie jest ok, ale popracuj trochę nad techniką focenia i późniejszej obróbki. Nie lubię się tego czepiać, zwłaszcza oceniając na podstawie netowych 800-tek, ale foty są w widoczny sposób nieostre (być może tylko kwestia przygotowania do prezentacji) a czarno-biel wymaga dopracowania, bo pogubiły się w obróbce szczegóły w cieniach, a i półcienie są mało plastyczne.
          Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• MMM
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 4250

Jedynka ciekawa.
            Digart

Komentarz

• Szczur88
              Początki nałogu
              • 2008
              • 384

Zamieszczone przez MacGyver
              Pomysł na sesyjkę przy fontannie jest ok, ale popracuj trochę nad techniką focenia i późniejszej obróbki. Nie lubię się tego czepiać, zwłaszcza oceniając na podstawie netowych 800-tek, ale foty są w widoczny sposób nieostre (być może tylko kwestia przygotowania do prezentacji) a czarno-biel wymaga dopracowania, bo pogubiły się w obróbce szczegóły w cieniach, a i półcienie są mało plastyczne.
              Kwestia nawet nie tyle obróbki itp, tylko dennego szkła, którego w dodatku nie do końca umiem używać, to był spontan, następna będzie zaplanowana, podkręcę stałkę i spróbuję to zrobić lepiej.
              www.t-jack.pl

Komentarz

• Paenka
                Uzależniony
                • 2008
                • 727

Zmień modelkę ( bo ta wydaje się być trochę za młoda na moją propozycję), poproś żeby stanik zdjęła i uderz jeszcze raz nad fontanne.
                Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Komentarz

• Szczur88
                  Początki nałogu
                  • 2008
                  • 384

Zamieszczone przez Paenka
                  Zmień modelkę ( bo ta wydaje się być trochę za młoda na moją propozycję), poproś żeby stanik zdjęła i uderz jeszcze raz nad fontanne.
                  Sądzę, że w tym miejscu byłoby to kłopotliwe z racji sporej ilości osób odwiedzających rzeczoną fontannę, ale poszukam innej (i fontanny, i modelki) i spróbuję się zastosować, dzięki.
                  www.t-jack.pl

Komentarz

• Vitez
                    zło konieczne
                    • 2004
                    • 19804

Zamieszczone przez Szczur88
                    Sądzę, że w tym miejscu byłoby to kłopotliwe z racji sporej ilości osób odwiedzających rzeczoną fontannę
                    Chodzi o to by była w koszulce ale bez stanika a nie zupełnie topless.

Komentarz

• Paenka
                      Uzależniony
                      • 2008
                      • 727

Zamieszczone przez Vitez
                      Chodzi o to by była w koszulce ale bez stanika a nie zupełnie topless.
                      dokładnie tak bo tam po prostu czegoś brakuje..i nie chodzi o rozmiary tylko o szczegóły a tam diabeł siedzi
                      Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Komentarz

• bruckner
                        Początki nałogu
                        • 2006
                        • 275

Zamieszczone przez Szczur88
                        , Canon 30D i jakaś starodawna Sigma 70-300
                        bardzo fajne szkło. sam mam jedynka fajna ale z zaleceniami Viteza i Paenki byloby jeszcze lepiej

Fotki Digart
                        FOTOblog

Komentarz

• Vitez
                          zło konieczne
                          • 2004
                          • 19804

Zamieszczone przez Paenka
                          i nie chodzi o rozmiary tylko o szczegóły
                          No ja tam stereotypowo kształtnym C/D nie pogardziłbym, nawet w koszulce
                          A że pod nosem mam fontanny to ukradnę pomysł, tylko modelkę takową znajdę...

Komentarz

• Szczur88
                            Początki nałogu
                            • 2008
                            • 384

Kradnij do woli, jeno pochwal się rezultatem. A 70-300 by było fajne, gdyby się domykało, a w połączeniu z 30D stara wersja 70-300 działa tylko na pełnej dziurze, a wtedy jednak mydli.

Mi akurat pasuje pomysł z pełnym topless, ale nie w fontannie, tylko wodospadzie takim jednym konkretnym, jadę niedługo w góry, może wypróbują tą opcję.
                            www.t-jack.pl

Komentarz

• bruckner
                              Początki nałogu
                              • 2006
                              • 275

czyżby Kamieńczyk

@Vitez jak zrobisz to się pochwal linkiem jakimś albo galerię załóż

Fotki Digart
                              FOTOblog

Komentarz

Pracuję...