[_adam_t] Kilka ślubnych...

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • _adam_t
    • 2026

[_adam_t] Kilka ślubnych...

Kilka ślubnych z reportażu...

Serdecznie zapraszam.
  • Jedi
    Coś już napisał
    • 2008
    • 80

To jest kilka? Nie możesz wybrać kilku i pokazać?
    http://www.arkadiuszdembinski.com

Komentarz

• Paenka
      Uzależniony
      • 2008
      • 727

dochodze powoli do wniosku, ze zdjecia ślubne to rzemiosło i zdjęcia robi sie według określonego schematu. Co reportaż różnych autorów to widzę, potwarzające się kadry : wiszaca suknia lub koszula na zyrandolu, para i tort, zjdecie u fryzjera, odbicie w lusterku....hm...no moze to tak juz jest i sie czepiam...ale znudzenie mnie bierze:/ dobrze, ze spontanicznosc na weselu dodaje świezosci
      Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Komentarz

• TOPOL
        Początki nałogu
        • 2004
        • 321

Bo po prostu zżynają ujęcia od innych jak się tylko da :-)
        I w ten oto prostu sposób mają to samo...
        http://www.topol.pl

Komentarz

• Max_im
          Uzależniony
          • 2006
          • 668

Zamieszczone przez Paenka
          dochodze powoli do wniosku, ze zdjecia ślubne to rzemiosło i zdjęcia robi sie według określonego schematu. Co reportaż różnych autorów to widzę, potwarzające się kadry : wiszaca suknia lub koszula na zyrandolu, para i tort, zjdecie u fryzjera, odbicie w lusterku....hm...no moze to tak juz jest i sie czepiam...ale znudzenie mnie bierze:/ dobrze, ze spontanicznosc na weselu dodaje świezosci
          bo ślub i wesele przebiega schematycznie
          są momenty ważne których nie sposób pominąć
          i mino podobnych kadrów fotki niektórych są zdecydowanie lepsze
          ".......abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa." A Mroczek

Komentarz

• _adam_t

Zamieszczone przez TOPOL
            Bo po prostu zżynają ujęcia od innych jak się tylko da :-)
            I w ten oto prostu sposób mają to samo...
            Masz absolutną rację :grin: . Tylko ja z fotografia ślubną mam do czynienia od 7 lat... A dopiero teraz powstała strona internetowa na której zaprezentowałem troszkę zdjęć.
            A odnośnie zżynania ujęć - jak tylko powieszę na wystawie coś nowego, ciekawego - to po miesiącu jest to już normą u mojej konkurencji :wink: .

A z drugiej strony na weselu nie da się nie zrobić pewnych kadrów . Tylko każdy ma inne spojrzenie. I Ci którzy zaczęli prezentować swoje fotki w necie rok, dwa lata temu, teraz zbierają same ochy i achy nawet za średnie i słabe ujęcia. Wiem że prezentowane zdjęcia nie należą do tych "powalających", ale prosiłbym jednak o ocenę zdjęć.

Pozdrawiam
            Adam

Komentarz

• Max_im
              Uzależniony
              • 2006
              • 668

Tak jak napisał Jedi wybierz np 4 najlepsze twoim zdaniem i pokaż wklejając tu i numerując
              Wtedy łatwiej się rozmawia i poznasz inne spojrzenie na to co ty widzisz

PS tak na szybko to na niektórych użył bym mniejszej przysłony żeby zmniejszyć GO i poprawić ocieplić klimat
              Ostatnio edytowany przez Max_im; 7569.
              ".......abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa." A Mroczek

Komentarz

• Kalina
                Początki nałogu
                • 2006
                • 292

Zamieszczone przez Paenka
                Dokladnie - nuda i sztampa.Para Mloda, kosciol, oltarz, przysiega, wesele - wszedzie to samo.
                No i jeszcze ten fryzjer!
                Ostatnio edytowany przez Kalina; 5297.
                Pkt 8 regulaminu forum

Komentarz

• TOPOL
                  Początki nałogu
                  • 2004
                  • 321

Zamieszczone przez _adam_t
                  Masz absolutną rację :grin: . Tylko ja z fotografia ślubną mam do czynienia od 7 lat... A dopiero teraz powstała strona internetowa na której zaprezentowałem troszkę zdjęć.
                  A odnośnie zżynania ujęć - jak tylko powieszę na wystawie coś nowego, ciekawego - to po miesiącu jest to już normą u mojej konkurencji :wink: .

Pozdrawiam
                  Adam
                  Broń Boże nie miałem na myśli Ciebie - to była "szersza" uwaga.
                  http://www.topol.pl

Komentarz

• _adam_t

OK.

Niech będą 4 fotki do oceny.
                    Robione w "Soplicowie" w Białowieży. Chyba ostatnie wesele w tym dworku przed pożarem...

1.

2.

3.

4.

Komentarz

• Arek_Gd
                      Bywalec
                      • 2008
                      • 249

Tych nie pamiętam z Twojej strony, ale wydaje mi się że tam masz dużo lepsze od tych. Z powyższych najbardziej podoba mi się nr 3 , za dynamizm.
                      Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie. Ansel Adams

Komentarz

• Paenka
                        Uzależniony
                        • 2008
                        • 727

Roweniż moja uwaga nie odnosiła się tylko do twej twórczość. PIsałam ogólnie. PRzykro mi, że uraziło CIę to. Tak po prostu wyszło że zrobiła to u Ciebie.
                        Po tych 4 zaprezentowanych zdjęciach nie widać 7 efektych lat w fotografii ślubnej. Widziałam lepsze na tej stronie, którą zaprezentowałeś.
                        Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Komentarz

• _adam_t

Dzięki za opinie.
                          Wieczorem postaram się na spokojnie wybrać kilka ciekawszych fotek i wrzucić do oceny.

Pozdrawiam
                          Adam

Komentarz

• Max_im
                            Uzależniony
                            • 2006
                            • 668

z tych to 3 najlepsza tak jak Arek_Gd napisał dynamika i realizm emocji

Komentarz

• Zemun
                              Coś już napisał
                              • 2007
                              • 97

Zamieszczone przez _adam_t
                              Niech będą 4 fotki do oceny.
                              Robione w "Soplicowie" w Białowieży. Chyba ostatnie wesele w tym dworku przed pożarem...
                              Problem tylko taki, że te zdjęcia są źle naświetlone. Dolne części zdjęcia za ciemnie w porównaniu z górą. Jeżeli robiłeś na Rawach to da się to w pewnym zakresie skorygować, ale będzie trochę dłubania.
                              Strona

Moje

Komentarz

Pracuję...