[Coronado] Garsc fotek z Zion Canyon

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Coronado
    Początki nałogu
    • 2005
    • 291

[Coronado] Garsc fotek z Zion Canyon

Zdjecia zrobione pare godzin temu na pokazach lotniczych w AFB Edwards w Kalifornii - miejsce historyczne i szczegolne jezeli chodzi o rozwoj lotnictwa i podboju kosmosu. Zdjecia nic szczegolnego ale za to obiekty bardzo ciekawe.

Fotki z poprzedniego pokazu troche nieszczesliwie wrzucilem do tego watku jak ktos jeszcze ciekawy.

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: 6.png
Wyświetleń: 1
Rozmiar: 65,5 KB
ID: 2086904

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: 7 siostr.JPG
Wyświetleń: 1
Rozmiar: 759,7 KB
ID: 2086905

Pozdrawiam
    Coronado
    Ostatnio edytowany przez Coronado; 2663.

Moja galeria: MyLightscapes.com
    Chcesz na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
  • Auwo
    Uzależniony
    • 2004
    • 928

No no no, przednie widoczki

Komentarz

• muflon
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 6763

Eee, ja już nawet nic nie mówię :-o :-( Za wielką wode mi raczej nie spieszno, ale za rok pojadę co najmniej do Fairford - tam ponoć się czasem zdarzają jakieś F-117 albo B2...

(PS, przeniosłem gdzie trzeba)
      zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• muflon
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 6763

A mnie przechwałki ;-) Coronado zmobilizowały do pogrzebania po sieci - i mam Większość tych zabawek można zobaczyć na pokazach w Fairford. Środek lipca 2006 - już rezerwuję urlop. Może jakieś forumowe spotkanie lotnicze? ;-) Z Polski Easyjetem pewnie za grosze się da z takim wyprzedzeniem...

Komentarz

• Polaco
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1135

Zamieszczone przez muflon
          A mnie przechwałki ;-) Coronado zmobilizowały do pogrzebania po sieci - i mam Większość tych zabawek można zobaczyć na pokazach w Fairford. Środek lipca 2006 - już rezerwuję urlop. Może jakieś forumowe spotkanie lotnicze? ;-) Z Polski Easyjetem pewnie za grosze się da z takim wyprzedzeniem...
          Hmmmmm, pomysl jest bardzo fajny, jeszcze tylko trzeba sie zastanowic ile taka impreza bedzie kosztowac

Coronado, dzieki za zdjecia, chcemy wiecej
          Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
          Troche moich knotow

Komentarz

• snowboarder
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 1358

No coz, nie pokazales zdecydowanie najciekawszego obiektu pokazu ;-)
            Przydomek "Niesprawiedliwa Przewaga". Sprobuje z tylu, przodu i od dolu...
            Chyba pierwsza publiczna odslona.

dla porownania historia, oops, zdaje sie, ze Polska wlasnie takie kupila...

Komentarz

• Jac
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 4813

[offtop mode on]
              historia jest czasem lepsza jak terazniejszosc... a napewno w tym wypadku w 100% wystarczajaca... jak LR defender, 70% wyprodukowanych jezdzi do dzis... poza tym samoloty starzeja sie znacznie wolniej... a poza tym to gdzie jest Bin Laden i ile kasy wydali juz Amerykanie zeby go zlapac.
              [offtop mode off]

jak sprawdzilem przelot do londka w obie strony okolo 700 stowek + przejazd do Fairford + noclegi + wyzywienie... napewno w kilka osob mozna by byly sobie wynajac jakiegos Vana 8 osobowego... to by bylo chyba najtaniej i najwygodniej...kilka tys. km zrobilem po lewej stronie wiec nie ma problemu z szoferowaniem :-)
              Instagram

Komentarz

• muflon
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 6763

Zamieszczone przez Jac
                jak sprawdzilem przelot do londka w obie strony okolo 700 stowek + przejazd do Fairford + noclegi + wyzywienie... napewno w kilka osob mozna by byly sobie wynajac jakiegos Vana 8 osobowego...
                Jac, jakby co to dwie osoby masz na bank (ja i żona) - na mały samochód to już wystarczy Właśnie się rozglądałem i wygląda na to, że to Fairford to kompletna wieś, zero autobusów, pociągów itp - czyli jedyna możliwość to własny transport. A moje prawo jazdy ciągle "się robi"... ;-)

Oryginalnie myślałem lecieć przez Bristol (bliżej na miejscu), ale jeśli byliby chętni z Polski to spokojnie może być tez Londyn Byle tylko poumawiać się ostatecznie na 2-3 miesiące naprzód (ceny biletów).

Jeśli myślałbyś o tym poważnie, to pisz na priv (albo na stosowne forum )

Komentarz

• Jac
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 4813

No szczerze mowiac to sie zastanawiam... przyczym jesli bym jechal to nie dwa dni tylko ~7 tak żeby jeszcze przy okazji pokazow cos skorzystala moja droga polowa... wiec teraz musze znalesc fajne miejsca w okolicy i sie odezwe.. pewnie na PM
                  Instagram

Komentarz

• FOTOGRAF
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 762

extra fotki tylko pozazdroscic
                    Canon? moze niedlugo!

Komentarz

• Coronado
                      Początki nałogu
                      • 2005
                      • 291

Zamieszczone przez snowboarder
                      No coz, nie pokazales zdecydowanie najciekawszego obiektu pokazu ;-)
                      Ja osobiscie wole te wieksze ale Raptor istotnie robi wrazenie. I jak sie go slyszy i jak sie kolo niego stoi...

Pozdrawiam
                      Coronado

Komentarz

• muflon
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 6763

Zamieszczone przez Jac
                        przyczym jesli bym jechal to nie dwa dni tylko ~7 tak żeby jeszcze przy okazji pokazow cos skorzystala moja droga polowa...
                        Ja dokładnie tak samo! To jakby co to pisz.

A F-22 może też za rok do Fairford zawita Generalnie USAF są tam z reguły dośc dobrze reprezentowane.

Komentarz

• sal
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 1122

Zamieszczone przez muflon
                          A F-22 może też za rok do Fairford zawita
                          Tylko z tego co piszesz, to data troche kijowa. Bo ani tu sobie cos zaplanowac z wakacji, ani nic... I jeszcze ten transport. Wychodzi na to, ze najlepiej jechac samochodem
                          Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Komentarz

• Coronado
                            Początki nałogu
                            • 2005
                            • 291

[Coronado] Dolina Smierci

W koncu udalo mi sie wyrwac na weekend i odpoczac nieco o swicie lub zachodzie ze "zlomem" (okreslenie zony) na statywie. Ponizej kilka zdjec z Doliny Smierci. Technikalia: Eos 5D, EF 24-105L, szare polowki Singh-Ray.

Zabriskie Point - wschod.

Salt Plains kolo Badwater - wschod.

Dante's View - zachod.

Pozdrawiam
                            Coronado

Komentarz

• Fan nr 1
                              Początki nałogu
                              • 2005
                              • 284

ha niesamowite pejzaże.
                              Moja galeryjka na CB

Komentarz

Pracuję...