Szukam składanego statywu do laptopa 15". Optymalna wysokość około 55cm. Coś podobnego do statywów używanych przez DJ-ów.
Szukam składanego statywu do laptopa 15". Optymalna wysokość około 55cm. Coś podobnego do statywów używanych przez DJ-ów.
C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
www.cobalt.fr.pl
nie wiem czy to dobre rozwiązanie
Stojak na nuty, Muzyka, instrumenty muzyczne, - fanLIDLA.pl
ostatnio kupiłem u niech stojak na rower i powiem wam ze jest genialny jako statyw z ramieniem na lampę
Oferta rowerowa Lidl - 2 lipca 2012 | FOR FUN - Blog MTB | Blog rowerowy
www.cobalt.fr.pl
Tez dość długo szukałem czegoś sensownego i w rozsądnej cenie aby moc ustawić pewnie laptop czy tablet na statywie.
Poprzez grafikę udało mi się znaleść uchwyt mocowany na statyw ,który jest dostępny na tej stronie:MAGUREX Akcesoria Komputerowe
Sprzedają tam mocowania różnego rodzaju ,ja kupiłem mocowanie na giętkim ramieniu 15 cm ,mocowanym na śrubę statywową i uchwyt 4 -punktowy ,który bardzo dobrze trzyma tablet lub laptop.
Sklep uroczy. Tylko jak wygląda ten statyw?
Chyba jest już dla mnie za późno, bo kupiłem to co polecałem wcześniej i w praktyce to wygląda tak:
Nie chcę wysokiego statywu, bo najlepiej jak laptop nie wystaje powyżej bandy reklamowej. Na piłce nożnej nasi kopacze są nieobliczalni .
Ostatnio edytowane przez cobalt ; 09-04-2015 o 01:32
www.cobalt.fr.pl
Ja używam nutnika herculesa do tego celu.
Mam też specjalny stojak pod laptopa ale niższy i jakoś średnio mi się sprawdził.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Tu jest filmik na youtube pokazujący te mocowanie:
https://www.youtube.com/watch?v=Dq0uOBFkw-U
www.cobalt.fr.pl
Ja na tym uchwycie stawiam tablet 10 calowy .Bardzo stabilnie utrzymuje się
Nie wiem jak byloby ze stablinosci przy obciażeniu 2,5kg ,ale podejrzewam ,ze na krotkim ramieniu (10-15 cm)da radę.
Można tez mocowac bez tego gietkiego ramienia ,poprzez uchwyt przykrecany do nogi statywu lub kolumny pod głowica-wtedy raczej na pewno da rade z ciezarem ponad 2 kg
A jakie rozwiązanie z dostępnym w Polsce na laptopa i aparat na jednym statywie polecacie? Laptop 12"...