Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Znaleziono obiektyw Canon 35/1.4 - PILNE!!!!!

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Znaleziono obiektyw Canon 35/1.4 - PILNE!!!!!

Witam,
    nie wiem czy umieszczam w dobrym dziale - jeśłi nie to prośba do Moderatora o przesunięcie.
    Wczoraj (czwartek 8.01.2014) w okolicach jeziora Hańcza na leśnej ścieżce znalazłem obiektyw Canon 35/1,4.
    Wygladało to tak jakby wypadł komuś z torby/plecaka foto i nie zauważył tego.
    Może któryś z forumowiczów zgubił?
    Proszę o kontakt na priv - obiektyw czeka na właściciela .
    Nie podaje numeru seryjnego i charakterystycznej cechy żeby nie zgłosiło się kilku "właścicieli"
    Pozdrawiam. Marek
    Ostatnio edytowane przez marbudzyk ; 09-01-2015 o 13:50
    Canon EOS 1V, 1DSMKIII. 14/2.8 L, 35/1.4, 50/1.2, 85/1.2, EF 300mm f/2.8L IS II, 600/4
    Leica M7, MP, M9, Monochrome, M240. Obiektywy: Summilux 35/1.4, Noctilux 50/0.95 , Summilux 1.4/50, Summicron 90/2
    Fujichrome Provia 100F/400X, Kodak Tri-X, T-max 100/400 + Flextight X5

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Domyślnie Odp: Znaleziono obiektyw Canon 35/1.4 - PILNE!!!!!

czego to ludzie nie zgubią
    Ładna postawa z Twojej strony, pozdrawiam
    SONY

Uzależniony
    Miasto
    Otwock

Mało jest takich ludzi jak Ty, wielki szacun 4 U. Teraz każdy przegląda nerwowo torbę, mój na szczęście nie zdejmowany jest z bodziaka
    5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58

Cytat Zamieszczone przez marbudzyk Zobacz posta
    Witam,
    nie wiem czy umieszczam w dobrym dziale - jeśłi nie to prośba do Moderatora o przesunięcie.
    Wczoraj (czwartek 8.01.2014) w okolicach jeziora Hańcza na leśnej ścieżce znalazłem obiektyw Canon 35/1,4.
    Wygladało to tak jakby wypadł komuś z torby/plecaka foto i nie zauważył tego.
    Może któryś z forumowiczów zgubił?
    Proszę o kontakt na priv - obiektyw czeka na właściciela .
    Nie podaje numeru seryjnego i charakterystycznej cechy żeby nie zgłosiło się kilku "właścicieli"
    Pozdrawiam. Marek
    BRAWO.
    Wielki szacun.
    Powtórz ogłoszenie na forumphoto.pl.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    czego to ludzie nie zgubią ...
    No właśnie. A ogłoszenia w galeriach handlowych: "synek Przemek płacze i szuka mamy, dziecko do odbioru ...."
    C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
    www.cobalt.fr.pl

Uzależniony

poszło na fejsie

Początki nałogu Awatar MariuszM
    Miasto
    Warszawa/Ursynów

Jeżeli jez. Hańcza to pewnie nurkowanie....

Proponuję dać ogłoszenie na forum nurkowym, można również skontaktować się z najbardziej znanym (chyba jeszcze) centrum dla nurków w tej okolicy (agroturystyka Tadeusz Słowikowski).
    Biegam, bo lubię

Bywalec

Patrząc na Twoją "stopkę" to się dziwię, że się wogóle schyliłeś na tej ścieżce . Tak poważnie, duży szacunek za uczciwość. Pozdrawiam.
    A

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez eska Zobacz posta
    Patrząc na Twoją "stopkę" to się dziwię, że się wogóle schyliłeś na tej ścieżce . Tak poważnie, duży szacunek za uczciwość. Pozdrawiam.
    Moja stopka jest nieistotna. Jakoś nie wyobrażam sobie żeby cieszyć się z czyjejś straty...
    Mam nadzieje że obiektyw wkrótce znajdzie właściciela, zwłaszcza że nie jest to szkło dla "niedzielnych pstrykaczy".
    Ogłoszenie na sklepie w Błaskowiźnie w formie papierowej już dałem - to najpopularniejszy sklep gdzie nurki kupują piwo (znaczy zestaw dekompresyjny)
    Dziękuję za miłe słowa pod moim adresem - dla mnie jest normalne że jeśli znajde coś co nie jest moje to chce żeby odnalazł to właściciel... mam nadzieje że tak się stanie.
    Pozdrawiam. Marek
    Canon EOS 1V, 1DSMKIII. 14/2.8 L, 35/1.4, 50/1.2, 85/1.2, EF 300mm f/2.8L IS II, 600/4
    Leica M7, MP, M9, Monochrome, M240. Obiektywy: Summilux 35/1.4, Noctilux 50/0.95 , Summilux 1.4/50, Summicron 90/2
    Fujichrome Provia 100F/400X, Kodak Tri-X, T-max 100/400 + Flextight X5

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Dziękuję za miłe słowa pod moim adresem - dla mnie jest normalne że jeśli znajde coś co nie jest moje to chce żeby odnalazł to właściciel... mam nadzieje że tak się stanie.
    Pozdrawiam. Marek
    no wlasnie tez bede upieral sie, ze taka postawa wlasnie jest normalna. tak sie powinno robic, przeciez my tez jestesmy fotografami (albo chociaz onanistami sprzetowymi, ale w tym wypadku nie przeszkadza :d ), kazdemu tu byloby zal straty takiej zabawki...

Ogłoszenie na sklepie w Błaskowiźnie w formie papierowej już dałem - to najpopularniejszy sklep gdzie nurki kupują piwo (znaczy zestaw dekompresyjny)
    :LOL:

ja sie w sumie zastanawiam na coz nurkowi 35/1.4, bo aktywny wypoczynek w terenie raczej nie kojarzy mi sie z lustrzankami, a juz na pewno nie ciezkimi stalkami. ja bym jednak obstawial, ze to jakis kotleciarz byl na plenerze, albo zwykly onanista sprzetowy
    nieodmiennie trzymam kciuki, zeby sie szczesliwie znalazl i mogl ponownie cieszyc zabawka!
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    ja bym jednak obstawial, ze to jakis kotleciarz byl na plenerze, albo zwykly onanista sprzetowy
    Otóż to, w tym kierunku poszukiwań trzeba iść. Mam nadzieję, że właściciel się odnajdzie.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów