Hej
Przeszukując forum nie znalazłem nic o wyżej wymienionej lampie. Proszę doradźcie amatorowi zaczynającego dopiero przygodę z fotografowaniem wnętrz czy na początek to będzie dobry wybór. Czekam cierpliwie na odpowiedź.
Hej
Przeszukując forum nie znalazłem nic o wyżej wymienionej lampie. Proszę doradźcie amatorowi zaczynającego dopiero przygodę z fotografowaniem wnętrz czy na początek to będzie dobry wybór. Czekam cierpliwie na odpowiedź.
W miarę dobry wybór, jeśli wiesz jak jej używać.
Jaka będzie mniej problematyczna? z automatyką czy manualna, chciałbym założyć na korpus skierować w sufit i zrobić zdjęcie bez żmudnego dopasowania mocy błysku.
Może warto dopłacić do tej z TTL?
YongNuo YN-468 II
W czasach cyfrowych to juz nie jest takie zmudne, zreszta w przedcyfrowych tez nie bylo, bo nie mozna bylo sprawdzic efektu natychmiast
Zdecydowanie potrzebujesz z ttl'em, YongNuo YN-468 II. Uzywalem kiedys pierwsza wersje, ale to w czasach poczatkow YN, lampa dzialala b. dobrze, ale przyciski byly troche kiepskie.
In the digital era that is no longer a tedious, moreover, in przedcyfrowych or not was, because not being able to check the effect of immediately definitely need the ttl'em, YongNuo YN-468 II. I used once the first version, but it is in times of beginnings YN flash it worked b. Well, but the buttons were a little cheesy.
Panowie, Panie witamdopłaciłem stówkę i kupiłem YongNuo YN-560EX Speedlite, proszę doradźcie jaki będzie dobry wyzwalacz tej samej firmy.
Zdjęcia będę robił wykorzystując lampę na statywie z wykorzystaniem softboxu.
sprzedawca doradził zestaw radiowy TTL Yongnuo YN622C-KIT do Canon
YN622TX i YN622C