Strona 11 z 23 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 226

Wątek: valuebasket.pl

Domyślnie Odp: valuebasket.pl

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    kto kupuje 13????
    mysle ze wszystko bedzie ok
    13-stego pewnie kupują posiadacze czarnych kotów .
    Nie mogłem czekać do 14.10, bo i tak załapałem się na ostatnią sztukę przez Allegro. Następnego dnia cena skoczyła już do 4 899zł i tak jest do dzisiaj.
    Nie wiem na czym to polega, ale 13.10. w sklepie Value Basket był droższy o jakieś 300zł niż na ich aukcji na Allegro.
    C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
    www.cobalt.fr.pl

Początki nałogu Awatar 5pirit

Sprawdź przebieg
    eŁOS 6D + Canon + Tamron + Tokina + YN

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

i zobacz czy w środku nie ma pająka
    jak by co to ktoś z forum ma w środku pajęczynę bez lokatora
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Początki nałogu
    Miasto
    WN

W sklepie mają wszystko drożej, niż na Alledrogo, też nie wiem, skąd takie coś...

Przebieg zerowy.
    www.cobalt.fr.pl

Dopiero zaczyna Awatar jacekb
    Miasto
    Strzegom

Lampa nowa, oryginalna dotarła przez DPD w tydzień. Zapakowana profesjonalnie. Świetny zakup. Też się na początku obawiałem, ale jest ok.

Coś już napisał Awatar fotocoto

valuebasket.pl - to sklep który wprowadza na rynek towar z pominięciem VAT, nie działają legalnie, aż dziw, że jeszcze ich nie zablokowali. Robiłem tam zakupy jakiegoś drobiazgu. Zepsuł się, odesłałem na reklamacją, od tego czasu ani kasy, ani towaru ani kontaktu. Słabo. Na kilku forach czytałem, że to nie jest legalne co robią. Kupiłem "na próbę". Droższego nic tam nie kupię.
    -^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^
    5D MK II, 70-200/2.8 IS USM, EF 24-70, 12-24 Sigma, 50/1.4, 580 + 430 EX i pocketwizzard Sigma i kilka drobiazgów

Cytat Zamieszczone przez fotocoto Zobacz posta
    valuebasket.pl - to sklep który wprowadza na rynek towar z pominięciem VAT, nie działają legalnie, aż dziw, że jeszcze ich nie zablokowali. Robiłem tam zakupy jakiegoś drobiazgu. Zepsuł się, odesłałem na reklamacją, od tego czasu ani kasy, ani towaru ani kontaktu. Słabo. Na kilku forach czytałem, że to nie jest legalne co robią. Kupiłem "na próbę". Droższego nic tam nie kupię.
    No właśnie jak to jest z tym VAT. Sklep nie ma siedziby w PL tylko HK. Płaci taki podatek jaki tam obowiązuje. Jedno jest pewne omijają cło, bo przesyłki są deklarowane do 100$.
    www.cobalt.fr.pl

Któregoś pięknego dnia urząd celny dobierze się do listy klientów sklepu valuebasket i wystawi im fakturki za niezapłacony podatek celny plus odsetki karne - jak zwykle poszkodowani wielce Polacy podniosą larum o wielkim oszustwie i niesprawiedliwym Świecie tylko gdzie mieli swoje rozumki w momencie robienia zakupów? Będzie jak z Ambergold - wizja wielkich oszczędności przesłoniła oczy i trzeźwe myślenie. A wystarczy dokładnie wczytać się w regulamin sklepu i tam między wierszami jest wszystko napisane, tylko oczywiście jest tak fajnie schowane w ścianie tekstu że mało kto tam dotarł...

Tak, a na jakiej podstawie? Przesyłki idą z Amsterdamu (prawdopodobnie tam są rozliczane)i my jako klienci nie jesteśmy importerami, tylko dostajemy przesyłkę z UE które nie jest opodatkowana. To jak to załatwia i w jaki sposób wprowadza towar na teren UE Valuebasket to inna sprawa, jeśli już się dobiorą to właśnie do sklepu.
    Pozdr.

Strona 11 z 23 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów