Strona 14 z 15 PierwszyPierwszy ... 412131415 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 148

Wątek: [BATTLE] Nemeo vs Kubaman (bitwa zakończona)

Uzależniony Awatar bonk
    Miasto
    Photoshop

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    Czyli w skrocie "zrobilem slabe zdjecie, bo nie mialem czasu na lepsze.. a jak sie nie podoba to won" ...
    ...nie mialem czasu... (czyt. nie potrafię lepiej)
    ...

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bonk
    ...nie mialem czasu... (czyt. nie potrafię lepiej)
    Niekoniecznie, czy dla Ciebie wszystko jest biale lub czarne? Moze nie mial odpowiedniego sprzetu? Moze mial kiepski dzien? Moze nie chcialo mu sie? Moze ... Mozna tak wymieniac w nieskonczonosc ale po co? Zaczynam odnosic wrazenie, ze niektorzy chca sie dowartosciowac takimi tekstami ...
    Dla tych co nie rozumieja idei tej gry. Polega ona na tym, ze wystawiane sa dwa zdjecia i wybieramy z nich lepsze w naszym odczuciu. Zabawa nie polega natomiast na zrobieniu zdjecia zycia, czy nawet zdjecia, ktore sie komukolwiek bedzie podobalo.

Uzależniony Awatar bonk
    Miasto
    Photoshop

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yasin
    Niekoniecznie, czy dla Ciebie wszystko jest biale lub czarne?...
    yasin czytaj miedzy wierszami, to byl jest dzouk.
    ...

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

a mnie, ze tez się wtrącę oba zdjęcia się nie podobają i nie zagłosuję na żadne z nich... to są fotki purystycznie idealne jeśli chodzi o technikę (ostre, nienaruszone długim czasem, rozmyte tło itp..itd) ale żadne z tych fot nie oddaje istoty tego pięknego, popularnego i niezwykle głupiego ptaka... zamiast się kłócić co i jak na forum powinniście od razu wymyślić temat i go realizować... a może spróbujcie wytoczyć bitwę typu "...kto ma lepszy EXIF..." i tu sami dodajcie resztę czyli mało istotny fakt tematu i ewentualnego przekazu zdjęcia... obie fotografie nic mi nie powiedziały... a jeśli milczą nie mam zamiaru wyciągać z nich treść (a choćby i żołądkową).. przykro ....ale pomysł zabawy przedni... i ja bym się chętnie z kimś popojedynkował.....
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

@bonk
    Spox ja potrafie podejsc na luzie, ale napisalem to bo widziales jakie teksty lecialy kilka postow wczesniej. Jak troche nie wyluzujemy to nikt wiecej nie bedzie chcial sie bawic, a wydaje mi sie, ze zabawa fajna bo mobilizuje zeby wyjsc gdzies z aparatem

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Nie napisalem ze zabawa jest kiepska, tylko uczestnicy sie chyba nie przylozyli Bo oprocz tego, ze moge zaglosowac na jedno ze zdjec, to rowniez daje sobie prawo do wyrazenia o nich opinii. Bo sam wybor jednego ze zdjec stwarza koniecznosc wyrobienia sobie opinii o prezentowanych pracach aby wskazac lepsze.

Nadal twierdze, ze bzdura jest przyjmowanie zasady "zdjecia moga byc slabe" - to po cholere je robic? Ten "konkurs" nie mial na celu aby podnoszenie warsztatu i ukazanie jak do danego tematu podchodza dwie rozne osoby? Nie!? To moze lepiej zrobcie konkurs na fotografie tablicy testowej?

Uzależniony Awatar bonk
    Miasto
    Photoshop

Domyślnie

@bonk
    Spox ja potrafie podejsc na luzie, ale napisalem to bo widziales jakie teksty lecialy kilka postow wczesniej. Jak troche nie wyluzujemy to nikt wiecej nie bedzie chcial sie bawic
    zabawa fajna, tylko ze ta pierwsza bitwa to troche taka na sile zrobiona.
    widac ze ani nemo, ani kuba, nie mieli chyba za bardzo czas, ochote i pomysl na ta battle. ale to beta jeszcze, tak ze wybaczyc trzeba.

a wydaje mi sie, ze zabawa fajna bo mobilizuje zeby wyjsc gdzies z aparatem
    widze ze czekasz az ktos cie wyzwie do pojedynku
    ...

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Ludzie dajcie sobie po razie i bedzie spokoj, zdjecia jakie sa kazdy widzi, co wam szkodzi wyzwac kogos na bitwe i zrobic lepsze?, wiecej pokory panowie ;-)

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Miała być bitwa a jest wojna , na dodatek wojna nie uczestników tylko oceniających .
    Zdjęcia jakie są , każdy widzi , wszelkie komentarze zbyteczne , a głosujemy całe szczęście na zdjęcie , a nie na uczestnika bitwy ( brak podpisów jest OK ).

Idąc do lodziarni , mając ochotę na loda waniliowego z braku takiego stajemy przed wyborem kupić truskawkowy, czekoladowy czy nie kupować wcale . Proste jak drut i nikt się nawet nad tym nie zastanawia , tylko wybiera opcję , która mu odpowiada .

Więc głosujcie na zdjęcie , które się bardziej podoba lub nie głosujcie wcale . Po co bić się poza ringiem ?

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bonk
    widze ze czekasz az ktos cie wyzwie do pojedynku
    Fotograf ze mnie zaden ale jak zostane wyzwany i bede mial pokrycie ogniskowych zeby moc wogole podejsc do tematu to z przyjemnoscia podejme rekawice i sie wtedy posmiejemy

Strona 14 z 15 PierwszyPierwszy ... 412131415 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów