Zdecydowanie najciekawsza 3. Mimo miękkości całości ma coś w sobie
Zdecydowanie najciekawsza 3. Mimo miękkości całości ma coś w sobie
Canon 60D, T17-50/2.8 VC, C50/1.8 STM, C55-250 STM, Kenko EX
Panasonic Lumix DMC-LX100
3 najlepsza mimo tej flary. 2 - dziwny kadr.
czarna puszka a raczej dwie + słoiki (to się zmienia)
Konserwy: Canon 450D + Canon 70D i kilka słoiczków: Canon 28-70 + Canon 50 1.8 + Tokina 12-24 + Sigma 18-50 2.8
www.wszedzieinigdzie.pl - blog podróżniczy, zapraszam
Nie wiem :/ nie przemawiają do mnie twoje kadry
pierwsze trzy fajne, kolejne trzy jakby wogole nie twoje prace , równia pochyła w dół, dawaj lepsze od poprzednich a nie gorsze
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
O, no to teraz to jestem w szoku. Wydawało mi się, że te zdjęcia są nawet lepsze niż poprzednie
No dobra, to wtedy jeszcze jedno
7.
Konserwy: Canon 450D + Canon 70D i kilka słoiczków: Canon 28-70 + Canon 50 1.8 + Tokina 12-24 + Sigma 18-50 2.8
www.wszedzieinigdzie.pl - blog podróżniczy, zapraszam
Za blisko już. Kup coś dłuższego jak chcesz takie kadry. I niekorzystnie cienie. Za ostre światło.
7 to trochę dziwne tak na brzegu drogi... Heh
Co do cieni na twarzy, to polecam zaopatrzyć się w blendę, niebyt duży wydatek a może sporo pomóc
Facet uczy się focić a już proponujesz blendę, niech nauczy się korzystać z tego co ma i odpowiednio tym manewrować a dopiero potem może UCZYĆ się doświetlać. Faktycznie z tym światłem jest dziwnie tutaj. Widać, że focisz jakimś 50 1.8 (nie, nie krytykuję) ale człowieku- Odejdź trochę od tej twarzy. Spróbuj uchwycić chociaż a'la plan amerykański, spróbuj też całą sylwetkę ująć na zdjęciu. Zdjęcie to całość, a nie tylko pół kadru twarzy która w tym wypadku nie "robi roboty".
Ostatnio edytowane przez fred ; 25-01-2014 o 17:33