Forum Nikona ma już nowego właściciela - 17 grudnia 2012 - FORUM UŻYTKOWNIKÓW SPRZĘTU MARKI NIKON
Życzę powodzenia w zarządzaniu 2 forami.
Oby zmiany szły w dobrym kierunku.
http://www.fomag.pl/
Ostatnio edytowane przez waldekgdynia ; 17-12-2012 o 22:16
takie Świąteczne pojednanie?![]()
--
pentax 50/1.7, jupiter 37a, c28/1.8
Ślubianki: http://www.canon-board.info/reportaz...ubianki-86621/
Pojednanie?Nie musi się godzić nikt kto się uprzednio nie poróżnił.
Wielu z nas jest od lat członkami forum Nikona i Canona czy innych fotograficznych for,inni je czytają i tu się nic nie zmienia.Dziś mam Canona jutro może znów kupię np.Nikona .
Ważne że fora trwają.
Na każdym z nich trafiają się dziwacy mierzący wartość człowieka przez markę jego aparatu czy klubu któremu kibicuje.Dziwne? Może i nie.
Ot, dowód na różnorodność i nieracjonalność świata w którym jest miejsce dla każdego.
I nie tylko My :-) .Cała nasza nikono głównie ale i pentacanosonyitd..bydgoska fotogrupa .Pozdrówka.Może sie kiedyś wreszcie znowu spotkamy w realu ?
No ciekawe co z tego wyniknie. Trochę się te fora jednak od siebie różnią. No zobaczymy, zobaczymy...![]()
pozdrawiam
Przemek
wyniknie to samo, co z zakupu CB przez Fomag. uzytkownicy bezposrednio zauwaza aktualizacje silnika forum i ciut szybsze dzialanie. a posrednio pojawienie sie na forum nowych inicjatyw...
natomiast formalnie pozostana to osobne byty. byc moze jest opcja polaczenia baz danych uzytkownikow, tak zeby konto na CB bylo automatycznie kontem na FN, ale to nie wydaje sie niezbedne. zwlaszcza biorac pod uwage to, ze moderacja jednak pozostanie rozdzielona.
Jeden właściciel, może kiedyś fora zostaną połączone? Taka foto-fuzja![]()
Moim skromnym zdaniem połączenie for nie ma sensu ale to nie moja decyzja. To że nasze drogi, nikoniarzy i canonierów zawsze się zbiegały było i jest dla mnie oczywiste. Widzę to po ludziach którzy przyjeżdżają na warsztaty i inne inicjatywy forumowe, szkoleniowe, etc. Ten podziała na marki przestaje mieć jakikolwiek sens.Jeden właściciel, może kiedyś fora zostaną połączone? Taka foto-fuzja
Od dawna jednak wiadomo co jest Canonem fotografii![]()
Miłego dnia dla forumowiczów obu drużyn. Na marginesie i przy okazji słowa drużyna. Może kiedyś byśmy zorganizowali jakiś meczyk towarzyski w jakąś z piłek kopanych czy odbijanych?