Pierwsza panoramka lepsza taka magiczna , druga jak dla ,nie taka jakaś zwykła przy tej pierwszej
6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)
Ja wole 2-ke - podoba mi sie ta basniowa aura i delikatnosc, jeszcze w dodatku ptasi klucz udalo Ci sie wylapac
@Akustyk chyle czoła, druga wersja wiatraków o poranku powala na kolana. Cudowna klimatyczna, chętnie widziałbym na mojej ścianie .
super te wiatraki
szkoda tylko śmieci po lewej i horyzontu chlastającego zdjęcie 50/50
chcialem sie pochwalic swoja nowa strona www , ale ze nie godzi sie tak reklamowac bez przekazu wizualnego, to jeszcze ponizsze 8000 slow.
z podrozy, jak najbardziej. na swieta do Polski. mialem 3 dni na pofocenie a ze pogoda dopisala, to cos z tego wyszlo...
1. wschod slonca nad Gorami Sowimi
2. kosciow w Glinnie, malowniczo polozonej, zabitej dechami wiosce w Gorach Sowich
3. opuszczona piaskownia w Dobrocinie. calkiem malownicze miejsce, chociaz po drodze niewiarygodne ilosci smieci (starych opon, kuchenek, kafli, ...). przygnebiajacy widok
4. zimno, wietrznie i slonecznie...
5. Roztocznik przy drodze z Dzierzoniowa do Niemczy
6. kontra z Pilawa i Gorami Sowimi w tle
7. zachod slonca z Przeleczy Walimskiej
8. bladym switem na wroclawskich Opatowicach
Akustyk na zdjęciach 3-5 szczególnie 3 i 4 przesadnie pojechałeś z niebieskim, ale reszta jest bardzo.
jakoś nie przekonują mnie te fotki
ani pod względem kompozycji, ani ogólnego konceptu (a może w ogóle go brak?)
8 strasznie banalna
doceniam, że musiałeś wstać b. wcześnie
jak na doświadczonego landszafciarza - bez rewelacji
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl