Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Karta micro SD do Canona

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Karta micro SD do Canona

Witam. Czy karta micro SD z adapterem nadawać się będzie do Caonoa EOS 600D? Pytam się, gdyż zakupiłem Tableta a do niego są tylko karty microSD,a chciałbym móc pokazywac modelkom zdjęcia po sesji na tablecie. Czy w takim razie micro sd + adapter nadaje się do luster?

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Karta micro SD do Canona

Lub jakiś kabel do ZTE light Tab i canona 600D?

Dopiero zaczyna Awatar Pichu
    Miasto
    UK

Ja używam szybkiej A-DATA class 10 w moim 500d i różnicy między sandiskiem SD nie widzę. Jeżeli jest odpowiednio szybka to jak najbardziej się nadaje. Wolniejsze karty też da się używać ale komfortem użytkowania nie grzeszą.
    Canon EOS 500D, Canon EF-S 18-55mm II, Canon EF-S 55-250mm IS, Canon EF 50mm 1.4 USM, Tamron SP AF 90mm f/2.8 Di 1:1 Macro, YN-565EX

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez wkwast Zobacz posta
    Witam. Czy karta micro SD z adapterem nadawać się będzie do Caonoa EOS 600D? Pytam się, gdyż zakupiłem Tableta a do niego są tylko karty microSD,a chciałbym móc pokazywac modelkom zdjęcia po sesji na tablecie. Czy w takim razie micro sd + adapter nadaje się do luster?
    oczywiście że karta microSD wraz adapterem będze się nadawać. Adapter poprostu zamienia karte microSD na typową karte SD w twoim przypadku. Istnieje też adapter, który zamienia karte SD na CF. Taka mądra rzecz, a jaka przydatna. Masz 2 in 1, a parametry karty te same. Pozdro
    Ostatnio edytowane przez pawelo1 ; 04-09-2012 o 02:35

Pełne uzależnienie

Z tym adapterem SD-CF to bym nie przesadzał. Jak narazie te które są w sprzedaży potrafią jedynie z szybkiej karty SD zrobić wolną CF a to IMHO nie ma sensu
    Jesli chodzi o same mikroSD z adapterem to polecam SanDisk-a Mobile w rozsądnej cenie. Dostępne pojemności 8, 16 i 32Gb na przykład tutaj : ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław - Laptop, Pamięci, Notebook, Komputery, Drukarki, GPS, laptopy, monitory, Aparaty Cyfrowe, notebooki, Głośniki, karty graficzne, procesory, Monitory LCD, Odtwarzacze MP3, twarde dyski, płyty .
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Początki nałogu

tak Bolek02 wiem czytałem troche na ten temat. Gra nie warta świeczki. Ja ogólnie tak napisałem żeby też wiedział, że takie coś istnieje. Odpisałem Ci w wątku czytniki. Pozdro

Uprawnienia umieszczania postów