Zastanawiam się jedynie nad tą przedłużoną gwarancją...
Zastanawiam się jedynie nad tą przedłużoną gwarancją...
Wysłałem taką wiadomość do redcoon
Dostałem taką odpowiedźJak to jest, że aparat CANON 60D + Obiektyw KITOWY można nabyć u was w cenie trochę ponad 3000zł gdy w innych sklepach za samo body "krzyczą" sobie minimum 3450zł ?
Aparaty z wystawy/ po naprawach/ bez gwarancji ?
Panie Rafale, wszystko z tymi Canonami jest w porządku. W naszej sklepowej ofercie mamy tylko i wyłącznie nowy, nieużywany sprzet. Różne pogwarancyjne (i inne) towary można znaleźć na naszym profilu allegro. Często pojawiają się też promocje HotDeals i warto nas obserwować
Z tego, co donosi facebookowej ekipie dział zakupu, to kilka sztuk tanich Canonków już poszło w świat
Pozdrawiamy,
ekipa redcoon Polska
Super, w takim razie cieszę się, że udało mi się kupić sprzęt bez żadnych "haczyków" (przynajmniej taką mam nadzieję).
Gratuluję pomysłu z zapytaniem - podnieśli cenę na 3.800zł![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Ale o co w tym chodzi ?
Ten serwis to jedna wielka ściema. Co chwilę zmieniają ceny, nawet kilka razy dziennie![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
W dodatku bez fizycznej siedzibyJedynie internetowo działają.
Tak czy inaczej o pomacaniu sprzętu przed zakupem możesz zapomnieć
Zadzwoń, a miła Pani poinformuje Cię o tym, że sprzęt kupujesz w ciemno i nie ma możliwości wcześniejszego obejrzenia go.