Jest taki mały program "Legitki" coś ok. 30 zł.Znajdziesz go na www.mitis.tej.pl/programy/.
Jest taki mały program "Legitki" coś ok. 30 zł.Znajdziesz go na www.mitis.tej.pl/programy/.
Jarecki
Jarecki dzieki za ten link. Program chyba podrozal (73.19 zł z VAT).
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Na samym dole strony jest tańsza wersj Legitki II bez Pro.Mam jeszcze starszą wersję Legitki I i wystarcza.
Jarecki
witam mam sprawe mogł by ktoś nagrać ta akcje i umieścić ja??
Troche stary temat, ale czy jest jakiś aktualny - niedrogi program do produkcji zdjęć dowodowych? Ważne by szybko i łatwo drukować prosto z jpg, coś jak Dokumenty Pro 7 (500zł, sporo...)? Dzięki
Wspomniany wcześniej program "Legitki 2" jest dostępny gratis, ale jego funkcjonalność mocno się różni od "Dokumenty".
Pół żartem, pół serio: w jednym zakładzie foto widziałem na wyświetlaczu aparatu przyklejoną folię z zaznaczonym szablonem "główki" paszportowej (wtedy biometryczne były tylko do paszportów). Jeśli od razu w aparacie zdjęcie było dobrze wykadrowane (i dobrze oświetlone, ale z tym chyba nie ma problemu), można było drukować bezpośrednio z karty, bez komputera. Chyba nic szybszego i łatwiejszego nie da się wymyślić.
Do tego wystarczy też Lightroom (picture package). O ile oczywiście masz![]()
Ostatnio edytowane przez Volatile ; 12-05-2016 o 18:18