Strona 7 z 26 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 258

Wątek: Apple iPhone 4S

Coś już napisał

Domyślnie

@Merde, uwierz mi, SGSa rozpracowalem totalnie, wgrywanie romów, kerneli itp nie jest dla mnie niczym nowym. Problem w tym, ze trzeba grzebać, ustawiać a i tak nie zawsze chodzi to jak trzeba, a w iphonie to wszystko po prostu jest i działa.
    Przypomne, ze SGS ma bebechy jak iphone 4, 1GHZ i 512MB ramu. Problemem nie jest sprzęt tylko oprogramowanie. Telefonów z androidem sa setki, optymalizacja pod kazdy jest niemozliwa.

Ciekawie do tematu podszedł microsoft narzucając sztywne minimalne wymagania co do sprzętu. Dlatego każdy telefon z windows phone 7 działa mega płynnie

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bajej Zobacz posta
    Nawigację grywasz taką jaka Ci pasuje
    Garminy, tom tomy, automapa, navigon i wiele wiele innych.
    A jest jakaś dobra darmowa, jak Ovi Maps w Nokii ?
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Początki nałogu Awatar Demonos
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
    Tak z ciekawości, jako posiadacz iP zastanawiam się co i kto (za wyjątkiem pryszczatych młokosów wymieniających się namiętnie beznadziejnymi dzwonkami) potrzebuje przesyłu danych po bluetooth do np. nokii? To samo tyczy się kopiowania plików do telefonu, co za pliki potrzebujesz kopiować? Ja bez problemu kopiuje sobie wszystkie potrzebne mi do pracy dokumenty (docx, xlsx, pdf) do telefonu i z powrotem bez problemu (oczywiście przy pomocy itunes)
    Wiesz, np. zrobisz zdjęcie i chcesz komuś przekazać a on chce to mieć w telefonie. Wtedy bluetooth jest jak złoto.
    A co do kopiowania plików - pod GNU/Linux nie ma problemu - przynajmniej Debian widzi go jako normalną pamięć masową i można kopiować do woli w obie storny :-D
    1Ds mkII, 50D + S35/1.4 | C10-22 /3.5-4.5 | C 28-105/3.5-4.5 USM | C24/2.8 | CZJ Pancolar 50/1.8 |Petri 50/2.0 | Metz 58 AF-2

Coś już napisał

Domyślnie

tylko, ze w dobie dostepu do internetu 24/7 mozesz mu to wyslac e-mailem .

@Cichy darmowe jest google maps, ktor pokaze linie do celu i kropkę jako miejsce w ktorym jestes. Do podstawowej nawigacji ok. Do samochodu słabo.
    Możliwe ze wyszlo na iphone google maps navi, ale nie mam pewnosci.
    Pamiętaj, że aplikacje do GPS w AppStorze nie są takie drogie, a otrzymujesz dożywotnie darmowe aktualizacje . Od siebie polecam navigon

Jest jeszcze jedna opcja - crackowane aplikacje. Ale szczerze, lepiej zapłacić te 30-50euro i mieć każda aktualizację za free
    Ostatnio edytowane przez bajej ; 19-10-2011 o 10:18

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Początki nałogu Awatar luc_october

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
    Tak z ciekawości, jako posiadacz iP zastanawiam się co i kto (za wyjątkiem pryszczatych młokosów wymieniających się namiętnie beznadziejnymi dzwonkami) potrzebuje przesyłu danych po bluetooth do np. nokii? To samo tyczy się kopiowania plików do telefonu, co za pliki potrzebujesz kopiować? Ja bez problemu kopiuje sobie wszystkie potrzebne mi do pracy dokumenty (docx, xlsx, pdf) do telefonu i z powrotem bez problemu (oczywiście przy pomocy itunes)
    PS. Nie wiedziałem, że Nokia 3310 miała aparat. Moja nie miała. SMS-y też IP4 szybciej otwiera.
    A Ciekawe po co bluetooth w wifi transmiterze do nowego Canona 1DX?
    Pewnie dla pryszczatych młokosów
    Nie wszyscy mają neta/maila w telefonie żeby np. przesłać zdjęcie.
    Jako telefon typu smartfon powinien mieć więcej swobody jak np. tworzenie i edycja katalogów ze zdjęciami. podstawowe rzeczy jak kopiuj/wklej.

Właśnie zastanawiam się nad nowszym telefonem i nie wiem czy zostanę przy Apple właśnie przez te ograniczenia, których jest tyle, że można w nieskończoność wymieniać.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dzięki. To jak, jest sens czekać na 4s w normalniejszej cenie, czy brać 4 ?
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luc_october Zobacz posta
    Nie wszyscy mają neta/maila w telefonie żeby np. przesłać zdjęcie.
    W takim razie nie widzę sensu posiadania smartfona, zdecydowanie taniej i lepiej wyjdzie po prostu zwykły telefon.

W Stanach z iPhone inet jest obowiązkowy u wszystkich operatorów, stąd głęboka olewka bluetooth.

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Bywalec Awatar WaldekA
    Miasto
    Jaroszów

Domyślnie

No to teraz nie pozostaje nic innego jak opchnąć swoje C5DII i zakupowywać ip4s http://www.youtube.com/watch?v=dj576OUF8YQ
    Kiedyś tu była stopka:-)

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Dzięki. To jak, jest sens czekać na 4s w normalniejszej cenie, czy brać 4 ?
    Ja bym brał 4, 4s się niewiele od niego różni a cenę ma 2x (przynajmniej w AT&T). Generalnie jako przysięgły wróg Apple'a muszę przyznać że słaby ten telefon to nie jest, ale do ideału jakim go widzą fanboje Apple'a to mu sporo brakuje...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Strona 7 z 26 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów