Strona 50 z 50 PierwszyPierwszy ... 40484950
Pokaż wyniki od 491 do 496 z 496

Wątek: [Dawid_Gaszynski] Sport

Bywalec Awatar Dawid_Gaszynski
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Odp: [Dawid_Gaszynski] Sport

Cytat Zamieszczone przez mystek Zobacz posta
    Uwielbiam takie filmiki, jak wrzuciłeś. Dużo można się z nich dowiedzieć wbrew pozorom nawet kiedy nie używasz słów. Ciekawe, jak zmieniasz obiektywy. Nie używałem tego sposobu
    Dzięki, ale szczerze mówiąc sam nie wiem po co je robię, bo nie mam jakiegoś spójnego pomysłu na to
    Nie jestem typem celebryty, żeby tam mówić coś, a znów na dłuższą metę pokazywanie ciągle tego typu ujęć z Go Pro też nudzi

Miasto
    Wrocław

1884

Pełne uzależnienie Awatar cauchy
    Miasto
    Warszawa

fajne
    a weź następnym razem podobny kadr, walnij iso 16k i f8 żeby były ładne gwiazdki z reflektorów
    EOS R5 | EOS R6 | RF 14-35 | RF 70-200 | RF 85 | RF 400 | Sigma 150-600 C | DJI Mini 3 Pro
    Flickr | YT

Bywalec
    Miasto
    Muzkol

alez zlapane.
    jak mnie zdjecia sportowe nudza, to to jest swietne. takie - architektoniczne. ciut symetria centrum uciekla, ale i tak super, a ci dwaj niebiescy murzyni niemal idealnie sie rownowaza. zdradz, iles im zaplacil za taki uklad.
    pzdr -
    mazeno

Miasto
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
    fajne
    a weź następnym razem podobny kadr, walnij iso 16k i f8 żeby były ładne gwiazdki z reflektorów
    Jest to jakaś myśl. Generalnie nie przepadam za gwiazdkami, ale tu mogłoby to faktycznie zrobić zupełnie inny efekt. Inna sprawa cały syf w tym obiektywie byłby widoczny

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez mazeno Zobacz posta
    alez zlapane.
    jak mnie zdjecia sportowe nudza, to to jest swietne. takie - architektoniczne. ciut symetria centrum uciekla, ale i tak super, a ci dwaj niebiescy murzyni niemal idealnie sie rownowaza. zdradz, iles im zaplacil za taki uklad.
    Symetrii być nie mogło, bo ja to łapię na wariata
    https://scontent-waw2-1.cdninstagram..._nc_sid=d885a2

Uzależniony
    Miasto
    Kraków

#Dawid - no byłoby to foto już takie bardziej artystyczne w połączeniu z sportem. W ogóle właśnie uchwycenie sportu w jakiś sposób właśnie artystyczny (te zdjęcia ultrasów, dymów i rac. Albo jak jakaś zamaskowana twarz ultrasa wystaje z dymu rac) jest genialne. Zresztą ogólnie fotografia łączona w taki sposób jest spoko, dlatego osobiście lubię oglądać zdjęcia streetowe, gdzie robi się ciekawy kadr z przechodzących ludzi i jakiegoś fajnego tła. Albo pokazanie jakiejś skali przykładowo w górach - mały człowieczek vs ogromny szczyt. To jest interesujące wtedy . Sport sam w sobie jest ciekawy ze względu na emocje ludzi wypisane na twarzy, ale można to jeszcze jakoś fajniej opakować w ciekawe tło

Strona 50 z 50 PierwszyPierwszy ... 40484950

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów