A jak nazywa się taki rodzaj fotografii, grafiki?Łączylbym to z jakąś reklamą. Miło się ogląda, nie odrzuca. Pokaż coś jeszcze, bo warto.
A jak nazywa się taki rodzaj fotografii, grafiki?Łączylbym to z jakąś reklamą. Miło się ogląda, nie odrzuca. Pokaż coś jeszcze, bo warto.
Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
hobbystycznie - brak czasu niestety :-(
To się nazywa fotomanipulacja czy photo manipulationdziekuje
-------------------------------------------
www.facebook.com/byAnnDesign
www.extremesheila.wordpress.com
Widać, że warsztat opanowany do perfekcji! Szparowka i osadzanie elementów pierwsza klasa! To, czego można się czepiać, to zbyt duża saturacja, czasami aż kuje w oczy. Dziwne, bo teraz większość zdjęć i grafik reklamowych jest zdecydowanie desaturowana Ponadto nie podobają mi się osoby na grafikach w kontekście wygładzonej na maxa skóry (jak w Playboyu). Nie dodajesz szumu po blurowaniu skóry?
Ale ogólnie brawo i gratulacje!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Na blogu extremasheili jest kilka zdjęć before and after.
Ostatnio edytowane przez m2k ; 20-03-2011 o 12:30 Powód: Automerged Doublepost
dobrze to wygląda ale niemal wszystkie prace są w takie w ciemnej tonacji, ciekawe czy masz coś jaśniejszego :P
myślę, że nieco lepiej można by zrobić łączenia stop z podłożem - więcej cieni trochszku
hej,
bardzo ciekawe prace:-) Jedyne co się rzuca w oczy, to brak spójności natężenia, koloru i kierunku oświetlenia wszystkich elementów w danej pracy(rzuca się to mocno w oczy już na pierwszym zdjęciu z orłem). Gdyby to jeszcze dopracować, to już będzie mistrzowski poziom:-)
Pozdrawiam:-)