Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 50

Wątek: A70 - problem z fotkami

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jezeli robiles to na Zytniej, to oddawaj im aparat do sprawdzenia. Oni daja przeciez gwarancje na wykonana naprawe (mimo tego, ze byla za friko).

Dopiero zaczyna

Domyślnie

slawek_j widzisz naprawiałem w Krakowie na Czapskich więc i tam trafił ponownie czekam teraz na naprawiony/od 12.07.2007 działał/ a poprawa styków kosztowała 150zł

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cóż chłopcy na Czapskich w Krakowie się poddali i oddali mi kasę stwierdzając "Musi pan wysłać na Żytnią do Warszawy nic nie możemy zrobić padła matryca...."oddali kasę za naprawę i :-((( muszę wysłać do serwisu

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jak miłą wiadomość usłyszałem dzwoniąc do serwisu Canona na Żytniej kiedy pani powiedziała że matryca padła i wymienią za free tylko trzeba czekać ok. cztery tygodnie .....ale cóż czym są cztyery tygodnie w porównaniu z usługą za free

Początki nałogu
    Miasto
    Grójec

Domyślnie

za to inny koleś zapłaciłby nawet i gruba kase aby mógł już cykać jescze tego samego dnia dla mnie miesiąc bez aparatu to wieczność , i już po dwóch dniach byłbym na głodzie jak narkoman , patrząc przekrwionymi oczami na aparaty innych

Dopiero zaczyna

Domyślnie

to koniecznie musisz sprawić sobie zastępczy aparacik teraz tyle promocji ja mam jeszcze A710 IS a osoba której aparat spędzi miesiąc w serwisie może go zawsze pożyczyć ode mnie

Początki nałogu
    Miasto
    Grójec

Domyślnie

będę pamiętał być może oddam mojego skarba a610 na czyszczenie . Ale jak bym był na głodzie to nawet brałbym yakumo

kamyk123
    Guest

Domyślnie

Wybaczcie że odgrzebałem stary temat, ale u mnie zupełnie niedawno pojawił się też dziwny problem z moim PowerShotem A75. Robiłem najnormalniej w świecie zdjęcia, zgrałem je sobie na komputer, wyłączyłem aparat, włączam go za jakiś czas a tu na ekranie widać tylko czerń, myślałem że to może coś nie tak z wyświetlaczem, ale po zrobieniu paru zdjęć i zgraniu ich okazało się że zdjęcia też wychodzą czarne, dokładnie to jest to idealna czerń.
    Myślicie że to coś z matrycą? Gwarancja raczej mi się już dawno skończyła i pewnie nie ma szansy na naprawę za free? Co mi poradzicie?

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Rzeczywiscie wyglada to na uszkodzenie matrycy. Nie przejmuj sie tym, ze gwarancja juz Ci sie skonczyla. Zanies/wyslij aparat na Żytnią do bezplatnej ekspertyzy. Gdy bedzie uszkodzona matryca, to praktycznie na 100% zrobia Ci to za darmo.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nic się nie stało, właśnie od tego są stare tematy.

a) sprawdź czy nie ma niczego na obiektywie(np klapka)
    b) sprawdź czy nie przestawiłeś na tryb "M" i zdjęcia są za mało naświetlone
    c) powiedz nam, czy jak naciskasz przycisk Menu to czy jest coś na LCD.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów