Przedstawiłem swoją opinie która jak wiadomo nie odzwierciedli reszty społeczeństwa.
Przedstawiłem swoją opinie która jak wiadomo nie odzwierciedli reszty społeczeństwa.
Pozdrawiam - Michał Słonczyński
W mini trekker 30D z gripem wejdzie.
Witam,
chcialem zapytac czy mozecie polecic cos innego niz firme Lowepro. Moze cos z nizszej polki, dla kogos kto nie ma za duzo kaski, a sprzet w torbie bedzie nosic na krotkich dystansach i raczej sporadycznie, wiec hi end'owe rozwiazania nie sa potrzebneDoradzcie koledzy cos taniego na body + 4 szkielka i kilka filterkoff...
pozdrawiam
Pomysl własnie o wspominanym Mekko C35. Ja tez zastanawim sie czy warto dołożyć do Mini Trekkera...Dzięki za odpowiedzi
![]()
Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW
Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...
Orientuje się może ktoś, czy można wyprać plecak normalnie w pralce?
6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L
Witam,
mam pytanie: czy ktoś z forumowiczów używał bądź używa plecaka fotograficznego Natalex Photopack? Jeśli tak to byłbym wdzięczny za opinie nt jakości i praktyczności tego plecaka.
Interesuje mnie plecak Lowepro Vertex 300 AW, czy ktoś go ma, i może się podzielić wrażeniami z użytkowania ?
Czy ktoś z Was używa czegoś takiego?
http://www.rueducommerce.fr/Photo-Vi...-Pampas-57.htm
Podobny do Lowepro Slingshot, boczny dostęp do sprzętu wydaje się bardziej pewny niż w Lowepro, cenowo troszkę tańszy (Mediamarkt)