Strona 109 z 162 PierwszyPierwszy ... 95999107108109110111119159 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 081 do 1 090 z 1613

Wątek: [Sergiusz] Moja droga

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    Bo w innych rejonach kraju wiecznej szczęśliwości wsypywało się saletrę ale amonową i do kapsla po wódce taka bogatsza wersja A nazwa tego to bączek.
    Dziurkę się też w owym kapslu robiło, czyż nie? A karbid to było coś takiego (w moich stronach "takego" ;-)), co się na klatce schodowej rozsypywało, wodą polewało i uciekało.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

janmar- zawsze do usług. To jest budżetowa wersja i taka została. Miała być szklana na środku Wisły nocą oświetlona ale jak zawsze zabrakło kasy.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

No proszę, Krystyna Krahelska jak żywa... Brakuje trochę interakcji między fotografem, a modelką.
    Ostatnio edytowane przez mc_iek ; 08-01-2012 o 11:42
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Tak.Jak żywa.Pięknie Sergiusz.

Szukający modelki rzeżbiarz znalazł w warszawskim liceum dziewczyne której twarz oglądamy.Danutę Krahelską.
    Piękna, mądra,pisała wiersze.Jeden przynajmniej znacie wszyscy.Stał się tekstem do śpiewanej w Powstaniu piosenki "Hej chłopcy bagnet na broń..."

Niemiecki kaemista przeszył jej pierś skośna serią pocisków gdy sanitariuszka Danusia ściągała z przedpola rannego powstańca.
    Gdy do wyzwolonej W-wy wracali mieszkańcy, ocalały pomnik Syrenki prezentował serię przestrzałów na piersi......Podobno takie rzeczy się nie zdarzają......Ale to
    zdarzyło się naprawdę.
    Ten pomnik zawsze wywołuje moje głębokie wzruszenie i przypomina że "a jednak w kominie czasami coś załka"

Piękny i magiczny symbol miasta.
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 08-01-2012 o 11:37

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Interakcja...

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Sergiusz, zawyżasz. Otrząśnij się!
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Sergiusz, zawyżasz. Otrząśnij się!
    No właśnie pokazujesz jakieś zdjęcia nie_do_powiedzenia. Niedopowiedzenia. No ale z drugiej strony cieszę się niezmiernie że zobaczyłem jak wygląda interakcja - bo do tej pory dużo o niej słyszałem. Rozumiem także, iż owa zaszła?

edit: zapomniałem dodać, że ta przedostatnia syrenka z serii to bardzo mi się podoba...taki mało istotny komplemencik nic nie wnoszący do dyskusji
    Ostatnio edytowane przez jacek_73 ; 08-01-2012 o 17:14
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

przepiękna i z piękną historią
    interakcja ciut mniej do mnie przemawia:-P
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Bywalec Awatar Smok
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

A`propos saletry.
    Przypomniało mi się jak chyba gdzieś w połowie lat 80-tych kolega podpalił saletrę w domu wypalając całkiem sporą dziurę w dywanie, a z racji tego że głowa rodu miała nieco przyciężką rękę, kolega napisał do rodzicieli list, że bardzo przeprasza i jeżeli rodzice odstąpią od wymierzenia kary to on wtedy wróci do domu, a na znak niech wystawią flagę z balkonu.
    Po czym poszedł do kina, po powrocie, patrzy a tu z balkonu zwisa duża amerykańska flaga (dodam że mieszkał przy dość ruchliwej ulicy, a podkreślam że akcja miała miejsce jakoś niedługo po zakończeniu stanu wojennego).

A co do symulatorów i IŁ 2 (w różnych wersjach), nie zgodzę się że to najlepszy symek, jeśli chodzi o II wojnę, to OK, w chwili obecnej nie ma konkurencji, ale czy jest najlepszym z najlepszych to bym polemizował, zwłaszcza że takim dziwnym trafem (firma która go stworzyła jest rosyjska) jakoś najlepszymi samolotami w nim są rosyjskie, co nie do końca odzwierciedla prawdę.
    "Piękno jest doskonałością z defektami" - Gilbert Adair

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Fotograf może prowadzić modelkę lub to modelka może prowadzić fotografa. Tu mamy ten drugi przypadek. Interakcja powinna być pomiędzy pomnikiem symbolem a miastem. I tu jej nie ma a tytuł ostatniego zdjęcia był dla zmyły. Tak aby bliżej się przyjrzeć czemuś czego nie ma.

Strona 109 z 162 PierwszyPierwszy ... 95999107108109110111119159 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów