Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: "arcdeco" - sklep foto Szczecin

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie "arcdeco" - sklep foto Szczecin

http://arcdeco.pl/

Sadze, ze warto wspomniec zwlaszcza, ze jest to z tego co mi wiadomo jedyny taki sklep w Szczecinie.
    Asortyment jak widac bogaty, mozliwosc odbioru osobistego, mila obsluga, uczciwy, konkretny i znajacy sie na fotografii sprzedawca.
    Jedyne "ale" to fakt, ze wiekszosci towarow nie ma na stanie, trzeba uprzednio zamowic droga telefoniczna, badz elektroniczna po czym udac sie nastepnego dnia z rana po odbior sprzetu
    Tydzien temu kupilem tam Tamron 70-200/2.8
    Sprzedawca na moja prosbe sciagnal mi dwa egzemplarze, abym mogl przetestowac obiektywy na miejscu pod katem BB/FF.
    Jeszcze dostalem po promocyjnej cenie filtr Hoya UV HMC Super 77mm
    Polecam jak najbardziej.

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta
    http://arcdeco.pl/

Sadze, ze warto wspomniec zwlaszcza, ze jest to z tego co mi wiadomo jedyny taki sklep w Szczecinie.
    I tu się mylisz. Jest jeszcze Fotooptyka na Chodkiewicza 7. Sprzęt sprowadza się równie szybko i miło.

http://www.canon-board.info/showthread.php?t=25136

Post o tym sklepie: http://www.canon-board.info/showpost...22&postcount=7

Dobrze, że pojawiają się kolejne sklepy bo Szczecin pod tym względem to pustynia. Co mi sie nie podoba w tym arcdeco to to, że na stronie nie widać w ogóle obiektywów Canona, ani w katalogu, ani w wyszukiwarce nie wywala ani jednego.

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

dzieki, nie zaowazylem topicu, ze sklepami ze Szczecina
    temat mozna zamknac

alexey
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez C80 Zobacz posta
    ICo mi sie nie podoba w tym arcdeco to to, że na stronie nie widać w ogóle obiektywów Canona, ani w katalogu, ani w wyszukiwarce nie wywala ani jednego.
    Znam arcdeco bo sam kupowałem tam szkła do Canona. To, że nie ma ich w wyszukiwarce o niczym nie świadczy bo idąc takim tokiem rozumowania w fotooptyce nie wywala nic bo chyba nie maja strony. Czy to oznacza, że fotooptyka nie ma wcale sprzętu ? Chyba nie.

Nie ma to jednak znaczenia grunt, że w Szczecinie się coś dzieje w tematyce foto i to tylko dla nas klientów korzyść.

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Nie w tym, rzecz. Skoro wywala ogromną ilość Nikkorów i Tamronów, powinien także Canony. Skoro nie wywala to jest to niedopatrzenie obsługi. Nie znam sklepu więc się nie wypowiadam o jakości obsługi.

Początki nałogu Awatar Misiaque
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

alexey, ale kupowałaś szkła "do Canona", czy szkła Canona?

Coś już napisał
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez C80 Zobacz posta
    Co mi sie nie podoba w tym arcdeco to to, że na stronie nie widać w ogóle obiektywów Canona, ani w katalogu, ani w wyszukiwarce nie wywala ani jednego.
    Hmm, albo czytają CB, albo przeglądarka cię oszukiwała - kliknięcie na zakładkę 'obiektywy' i 9 na 10 to Canony (http://arcdeco.pl/fotovideo-obiektywy-c-30_25.html)
    Canon F1new (AE Finder FN, AE Power Winder FN), Canon F1new (Eye-Level Finder FN), FD 28/2,8, FD 50/1,4, FD 55/1,2 SSC, Tokina AT-X 90/2,5 macro FD, Tokina AT-X macro extender, Tokina AT-X 80-200/2,8 FD, Canon Extender FD 2x-B, Canon 40d, Tamron 17-50/2.8, Metz 58 AF-1, Rolleiflex 2.8F (Xenotar)

Początki nałogu Awatar Misiaque
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Jednakże prawdą jest, że wcześniej nie było.

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Muszą czytać .

Dodali, kilka dni temu nie było ich na stronie. Zarówno w szukajce, jak i przeglądając "ręcznie" z lewego menu lecąc po kolei.

alexey
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Misiaque Zobacz posta
    alexey, ale kupowałaś szkła "do Canona", czy szkła Canona?
    Tak, kupowałem szkła Canona - to było w zeszłym roku. Rozmawiałem z ludźmi z arcdeco przy zakupie szkieł dlaczego na stronie nie ma szkieł Canona.
    Dostałem informacją: "Nie mają dostępu do dobrych cen więc nie chcą zniechęcać klientów i nie ma to nic wspólnego z zaniedbywaniem klientów Canona. Oni wiedzą, że to jest problem, że takich szkieł i w takich ilościach jak innych marek nie mogą zaoferować klientom."
    Mówili też, że sukcesywnie szkła zaczną się pojawiać.

Akurat te co kupowałem były w dobrej cenie więc najlepiej telefon zadzwonić podpytać się od cenę/dostępność. Pasuje kupujemy nie pasuje - a mało to sklepów
    Tam pracują naprawdę fajni ludzie. Ja polecam.
    Ostatnio edytowane przez alexey ; 30-05-2008 o 09:09

Uprawnienia umieszczania postów