Pytanie pewnie dość lamerskie, ale nie wiem w jaki sposób zachecic dziewczyny do sesji. Jakis dobry tekst/argument żeby nie wyjść na głupka![]()
Pytanie pewnie dość lamerskie, ale nie wiem w jaki sposób zachecic dziewczyny do sesji. Jakis dobry tekst/argument żeby nie wyjść na głupka![]()
Pokazać swoje prace.
Mi jest ciężko odpowiedzieć na to pytanie. Ja jak zaczynałem to mówiłem, że zajmuję się fotografią i zapraszam na sesję z uśmiechem na twarzy. W tym momencie również tak robię lecz już mam jakiś zbiór do pokazania i czuję się bardziej pewny siebie więc jest łatwiej.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Najważniejsze by modelka chciała pozować. Nie ważne czy dlatego, że cię lubi, że podobają jej się twoje prace i chce mieć podobne, czy dla kasy. Jeśli masz już kogoś na oku, a ta nie jest przekonana do pozowania, to choćbyś ją namówil lipa wyjdzie. Technicznie mogą być wyśmienite, ale emocjonalnie będą słabe (am takie w szufladzie).
Modelka musi chcieć pozować, motywacja może być różna.
C-F-K - forever
problem jest w tym, ze mam kilka ladnych dziewczyn w swoim otoczeniu, ale one nawet nie chce takich zwyklych zdjec.. a co dopiero mówić o jakis pozowanych sesjach.
raczej wiekszosc wie, ze robie zdjecia..wg mnie problem tkwi w tym, ze brakuje mi odwagi
nie przesadzajmy. moge dac jej jak juz zdj w postaci odbitek jak jakies ladne wyjda.
Jak dziewczyny się spytają co dostaną w zamian to powiedz - buzimuszę przyznać, że całkiem nieźle to działa
Odwagi chłopie!!
Pkt 8 regulaminu forum