Szukam info na temat opuszczonych basenów Legii w Warszawie. Moglibyście przybliżyć gdzie się znajdują, jak się tam dostać? Jakaś mapka albo opis? Z góry dzięki: franekchrzonszcz@wp.pl
Szukam info na temat opuszczonych basenów Legii w Warszawie. Moglibyście przybliżyć gdzie się znajdują, jak się tam dostać? Jakaś mapka albo opis? Z góry dzięki: franekchrzonszcz@wp.pl
Też chętnie bym tam się wybrał, znajdują się za stadionem legii - na rogu Łazienkowskiej i Czerniakowskiej. http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=5...10042&t=h&z=17
Niestety nie wiem dokładnie jak tam się dostać.
Jeśli ktoś tam był i może coś więcej powiedzieć to proszę o info.
A może są osoby zainteresowane wspólnym wypadem.
Ja bym się wybrał, ale dopiero po 9 czerwca, bo mnie wcześniej nie będzie w stolicy.
Byłem kiedyś z kumplem, zdjęć niestety nie pokażę, gdyż nie udało nam się tam wejść.
Są dwie opcje:
1. z flaszeczką do ochrony
2. przez dziurę w płocie
:]
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Też o tym słyszałem... ze ciekawie tam jest... ale tylko ze słyszenia... a moze sie zrzucić jak esteper powiedział na 2 falszki i "chulaj dusza diabła nie ma" :-)
Sposób estepera to nie tylko sposób na wejście do basenów Legii, ale wszędzie tam gdzie teren jest ogrodzony i stoi ochroniarz, dumnie wyprostowany z groźną miną.Skrótem mówiąc z torby wyjmujemy jeden słoiczek i wkładamy 0,5l, które ze sobą nosimy tak jakby to był nasz "bilet wstępu"
A w stolicy pełno takich miejsc
![]()
40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
Ktoś naruszył Twoje prawa?
www.opuszczone.com a przede wszystkim forum, najlepiej jak by sie udało dostac dostęp do PR
Jaka ochrona, o czym Wy w ogóle gadacie![]()
No na basenach legii widziałem i ochronę oraz przy wejściu przez sklep kibica dwóch gości tam pracujących.
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"