Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Sklep eltkom.pl - opinie?

ilfords
    Guest

Domyślnie Sklep eltkom.pl - opinie?

Witam, przymierzam się do zakupu aparatu+obiektywu w sklepie www.eltkom.pl Czy ktoś z was kupował w tym sklepie i czy można prosić o opinie jak np. szybkość wysyłki i co mnie najbardziej niepokoi stan zapakowania paczki i wysyłki kurierem. Czy sprzęt foto tj. aparat+obiektyw starannie jest pakowany przez sklepy internetowe? Sklep ten wysyłka masterlinkiem i może wiecie jak oni się z sprzętem obchodzą?

Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi!

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Ja zamowilem troche taniego sprzetu oswietleniowego , części brakowało w przesyłce, reszta była ... stłuczona ... kontakt był mało sympatyczny, odniosłem wrazenie że Pan mi robi łaskę dosyłając brakujące części i wymieniając te uszkodzone..

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

ilfords - to jest sklep z bielska-białej. wpadaj do nich to sam odbierzesz. mają normalny sklep z ladą kasa fiskalną i takie tam ;-). ja mam niezbyt dobre doświadczenia z nimi....
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Początki nałogu
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Jakość sprzedawanego u nich towaru jest niska.
    Kupowałem akumulatory do cyfrówek.
    Najpierw jeden nie działał - wymienili mi, potem wszystkie akumulatory wytrzymały jedynie 3-4 miesiące, też bym reklamował, ale nie mogłem znaleźć paragonu.

ilfords
    Guest

Domyślnie

W sumie tyle z waszej strony ostrzeżeń że zrezygnuje i kupię sprzęt w cyfrowe.pl parę zł więcej, ale za komfort psychiczny trzeba płacić

Dziękuje wszystkim za opinie i pomoc
    Ostatnio edytowane przez ilfords ; 24-04-2008 o 08:13

Domyślnie

Podbiję, jakieś świeże opinie? Szykują mi się zakupy...

Domyślnie

kupowalem tam 2 szkla ale tylko z odbiorem osobistym, bylo wszystko ok.

Domyślnie

też się niestety zawiodłem na ich akumulatorkach, ale inne drobne akcesoria jakie kupowałem były w porządku, szybkość wysylki i pakowanie tez w normie.
    www.foto-action.pl
    Galerie zdjęć z wyścigów: WSMP DSMP WPP

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

złożyłem u nich zamówienia na pas lowepro, mailowo zapytałem o czas realizacji, dostałem info że za 5 dni wysyłają, po 9 dniach po zapytaniu na GG informacja że "jeszcze ze 3 dni" w tym czasie cena na stronie sklepu zmieniła się na wyższą a towaru nadal nie było, po 15 dniach od złożenia zamówienia zrezygnowałem i anulowałem zamówienie (pas kupiłem w cyfrowe.pl dostepny był od ręki),
    choć gwoli sprawiedliwości, to kilka lat temu kupiłem (jeszcze przez allegro) gripa do 350 i poszło bezproblemowo
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Domyślnie

to może małe sprostowanie, po tym co napisał tombas - moje doświadczenia co do szybkiego czasu realizacji są sprzed około 2 lat, teraz widocznie popsuła się ich terminowość
    www.foto-action.pl
    Galerie zdjęć z wyścigów: WSMP DSMP WPP

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów