Każde ma swój urok. Może tylko pierwsze mniej zachwyca.
Bardzo przyjemny bokeh. Podoba się
fajne , podoba mi się zieleń
Piękne kolorki i ładny bokeh. Chociaż w moim odczuciu na niektórych zdjęciach mogłeś dać większą GO, żeby cała krewetka była ostra. Najlepsze 2
"Jeśli zdjęcie jest nie dość dobre, to znaczy, że nie podszedłeś wystarczająco blisko"
dla mie 2 super no i bokeh hmm piękny
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
szkoda, że krewetka na 3. nie jest czerwona, bo byłaby moim faworytem - bardzo ładny bokeh i kompozycja. podobnie na 1., cała krewetka mogłaby być ostra. to Twoje zwierzątka domowe?
Też hoduje krewetki ale te okazy są akurat kolegi
Co do GO to byłoby to trudne - krewetki w zależności od gatunku miały 1-2cm (ostatnia 4cm), musiałem stosować średni pierścień pośredni + często też mały pierścień a dodatkowo w akwariach zawsze jest za mało światła
7 czerwona (tj. Neocaridina heteropoda var. red) z rozmytym tłem (niestety nie tak ładnie jak w przypadku 3)
Mały akcent noworoczny (wykonane dzień po sylwestrze):
10
3 rzeczywiście lepsza od 7. a 10 - że też zmieściła się w kadrze nie ma danych exif. tak z ciekawości, jakie miałeś parametry?