Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: dobrzez zaopatrzone sklepy w krakowie

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie dobrzez zaopatrzone sklepy w krakowie

w piątek chyba będę w Krakowie i pytanko:
    gdzie w krakowie znajdę dobrze (bardzo dobrze) zaopatrzony sklep w obiektywy canona??? No i taki gdzie pozwalają przymierzyć obiektyw.

chcę przymierzyć dwie sztuki: 100-400 i 70-200/2,8 (bez lub z IS) + TCx2 lub TC x1,4
    żeby ostatecznie rozwiać wątpliwości.

JaBlam pisał o jakimś trójkącie (hehe bermudzkim) w okolicach rynku na Basztowej D-Photo, ul Slawkowska 12 Fotopanorama i Foto -Plus (nie znam adresu) ale czy te sklepy mogą mieć takie obiektywy na półkach???
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

fotopanorama raczej na zamówienie, ale jak dzis zamowisz to moze bedziesz miał towar na piątek, choć ja rok temu kupowałem 3tyg bo chciałem lampe i tamiego razem odebrac... foto-plus- była ostatnio antyreklama na CB (jak to ktos dostał 24-105 bez oryginalnego pudła, i jak to doliczaja %y przy płatnosci kartą ) d-photo- tylko karty u nich kupowałem ale chyba też wszystko pod zamowienie. O cenach ci nie powiem bo ze wszystkimi sie mozna targować

a ja jesli mogę to sie podepnę: moze ktos wie gdzie kupię dzis w KR niedrogą blende (najlepiej owal, taką 5 w 1)??
    Ostatnio edytowane przez marekb ; 30-05-2007 o 08:25

Bywalec Awatar temol
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Witam

Najlepiej chyba bedzie jak skontaktujesz sie z tymi sklepami, i zapytasz o dostepnosc konkretnych modeli. Fotopanorama, ul. Sławkowska 12, gg 3334172, tel: (12) 422-08-11. Foto-plus, ul. Studencka 6, telefon 0-12 426 1660. D-photo, ul. Lwowska 24, tel. 012 656-20-18

Pozdrawiam, Tomek

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

tyle że ja nie chcę kupić od razu - chcę przymierzyć i porównać 100-400 z 70-200+TC.
    Dlatego potrzebuję sklepu gdzie mają to wszystko.
    Nie musi to być sklep wcześniej wymieniony - jakiś sklep z dużym asortymentem

znalazłem u canon - polska taki: OPTIMA s.c. ul. Szpitalna 1 sklep - czy mają dobre zaopatrzenie?
    chyba muszę podzwonić
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    po telefonach
    chyba w jednym sklepie znajdę jedno a w drugim drugie

dzięki za telefony
    Ostatnio edytowane przez bebesky ; 30-05-2007 o 10:16 Powód: Automerged Doublepost
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Dopiero zaczyna

Domyślnie

D-photo na ul.Lwowskiej mogę polecić za rzetelne traktowanie klijenta. Kiedyś napalony byłem na kupno filtra polaryzacyjnego i gość mimo iż miał go na półce otwarcie wyraził swój pogląd odradzając jego zakup. Bez względu czy miał rację czy nie (mnie przekonał) chęć zysku nie przeszkodziła mu w służeniu radą i swoim doświadczeniem. Nie często się to dziś zdarza!

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pepeplaza Zobacz posta
    D-photo na ul.Lwowskiej mogę polecić za rzetelne traktowanie klijenta.
    zgadza się. mają sklep na lwowskiej i drugi (pod nazwą foto-beta czy jakośtak na basztowej). kupiłem kilka kilo sprzętu tam i polecam.

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    a ja jesli mogę to sie podepnę: moze ktos wie gdzie kupię dzis w KR niedrogą blende (najlepiej owal, taką 5 w 1)??
    również szukam i nic.... daj znać jak znajdziesz
    I am FX

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

Ja także Lwowską polecam. Można testować do woli, ale dobrze wczesniej zadzwonić
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

jest jeszcze foto-tip gdzies w Bieżanowie, ale to internetowy sklep wiec na wyszukiwarce znajdziesz

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Sklep sie nazywa Foto-Tip (www.foto-tip.pl) ale jest na przyslowiowym zadu.... (na ulicy Smolenia) . Kupowalem u nich konwertery, redukcje, lampe do minolty. bebesky, taki sklep to tylkow Erze! Nie oplaca sie trzymac sprzetu na polkach przy takich skokach cenowych. Fotopanorama ma troche szkielka jednak szkiel spod znaku L raczej tam nie znajdziesz (chyba ze komisowe). Najszybciej dostaniesz w D-Photo na Basztowej (niedaleko Lotu) Tam mieli ostatnio 17-40, 24-105 i kilka innych. Ale podobnie jak koledzy - zadzwon najpierw. Canon na szpitalnej jest koszmarnie drogi, troche tanszy sklep znajdziesz na Slawkowskiej vis a vis Fotopanoramy. To tez sklep Canona ale ceny maja kilka zlotych tansze.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Sklep sie nazywa Foto-Tip (www.foto-tip.pl) ale jest na przyslowiowym zadu.... (na ulicy Smolenia)
    ja nie narzekam. do tego zadu... mam 3 minutki spacerkiem.
    I am FX

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów