Witam.
Czy ktoś wie, gdzie mieści się serwis Canona w Łodzi? Z góry dziękuję za info.
Witam.
Czy ktoś wie, gdzie mieści się serwis Canona w Łodzi? Z góry dziękuję za info.
Jedyny serwis Canona w Polsce mieści się w Warszawie koło Łodzi :-)
http://www.canon.pl/gdzie_serwisowac/fotovideo/
Niekoniecznie, jeśli chodzi o niautoryzaowane serwisy naprawiające sprzęt Canona, to jest ich całkiem sporo, np. w Jeleniej Górze ;-), Poznaniu... Ale tego ostatniego nie polecam, bo po pierwsze - musiałem długo czekać na naprawę i sam przypominać o jej wykonaniu, a po drugie skasowali mnie jak za zboże ;-)
40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW
Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl
Pytanie jest what is manamana ... eee nie ta bajka.
Pytanie jest o definicje "serwis Canona" .
Dla ciebie to jest "autoryzowany serwis Canona" , dla innych moze byc "serwis naprawiajacy aparaty Canona, nie koniecznie autoryzowany i niekoniecznie na gwarancji".
Pytanie jest o definicje "stary czlowiek". Dla ciebie moze to byc 100letni, dla innych moze to byc juz 60letni.
Znany problem z zakresu komunikacji interpersonalnej - zeby dobrze sie porozumiec nalezy najpierw ustalic zakres wartosci i definicji w jakich sie poruszamy... albo za chwile zaczynamy na siebie krzyczec ze ten drugi nie ma racji, bo choc mowi o tym samym okresleniu/wyrazeniu ("serwis Canona") to dla niego dane okreslenie nie jest tym czym jest dla ciebie.
Ciagnac lekko offtop to ja wlasnie na tym polu walcze np z moja dziewczyna o doprecyzowywanie... bo jak mi pisze "bede niedlugo/bede troche pozniej" a jest za 2-3 godziny to wykracza poza moja definicje "niedlugo/troche pozniej" ktore oznaczaja ok pol godz 'pozniej' 8) .
Zepsuł sie G2, informuje mnie o błędzie E 24 i klapa. może to jakaś bzdurka ale nie wiem co to jest, bo nie mem spisu błędów. Więc pozostaje wysyłka aparatu do wawy ?
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=canon+g2+e24&lr=
Sproro tego jest, moze cos podpasuje do Twojego problemu.
a zna ktoś jakiegoś speca w łodzi od hasselbladów? Padł mi mechanizm przewijania w kasecie. Jestem tu niedługo, znajomy mi mówił że gdzieś na piotrkowskiej jest serwis z jakimś starszym gościem który na bank to zrobi. Wie ktoś coś bliżej, czy do Wawy trzeba będzie jechać?