Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: UPS (Stolica) i śledzenie paczki

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie UPS (Stolica) i śledzenie paczki

Albo ja jestem jakiś specjalnej troski albo nie wiem...wpisuję nr listu przewozowego i dostaję:

W zawiązku z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych nie będą wyświetlały się informacje o nazwisku Nadawcy i Odbiorcy przesyłki. Dane te będą dostępne po rejestracji i zalogowaniu. Formularz rejestracyjny dostępny jest w zakładce Narzędzia -> Formularz rejestracyjny.

Więc co robię ? Rejestruję się, loguję wpisuję nr przesyłki i dostaję:

W zawiązku z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych nie będą wyświetlały się informacje o nazwisku Nadawcy i Odbiorcy przesyłki. Dane te będą dostępne po rejestracji i zalogowaniu. Formularz rejestracyjny dostępny jest w zakładce Narzędzia -> Formularz rejestracyjny.

Ma ktoś rozwiązanie ??
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mattnick
    Ma ktoś rozwiązanie ??
    tak, czekasz az przesylka trafi do magazynu w miescie docelowym i wtedy bedzie mozna sie dowiedziec ze np. "zaladowana do LH46546" (cokolwiek to znaczy ;-) ) i w dalszej kolejnosci czy juz zostala wydana kurierowi czy nie.. wiem, to troche bez sensu ze wczesniej nie da sie jej lokalizowac ale co zrobic

Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

wcześniej sprawdzałem to były jeszzce miejsca pośrednie takie jak poznań np. albo inne..a teraz nic...ale dzięki za info...jutro rano i tak dzwonię do kuriera, żeby ustalić co i jak...chyba, że sam zadzwoni
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

kiedys ten system faktycznie byl lepszy ale teraz moze wlasnie ze wzgledu na ta "ochrone danych osobowych" musieli cos ograniczyc.. no i pojechali po calosci ;-)

Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

bez sensu...przecież to ja mam numer i ja sprawdzam
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

ja w ogole mam srednia opinie o stolicy.. dzis chyba po raz pierwszy dostarczyli mi paczke w terminie.. mieszkam qrde w centrum w miare duzego miasta, KILOMETR W LINII PROSTEJ OD MAGAZYNU STOLICY!!!! a do dzis jeszcze NIGDY nie dostalem paczki dzien po wyslaniu..zawsze dzien pozniej..paranoja

nic dziwnego, ze i system "lokalizacji" jest do ****

Domyślnie

Moje jedyne doświadczenie z ich systemem śledzenia było podczas zakupu 400D i było niezbyt normalnie.

Jeśli mowa o danych osobowych to też ten komunikat był, ale (co lepsze) były także wyświetlane dane zarówno moje jak i sprzedajacego.
    Natomiast samo sledzenie: jak odebrałem aparat ok. 16.00 - sledzenie wciaz twierdzilo ze jest na drugim koncu Polski.
    Jakies 2h pozniej dowiedzialem sie ze sledzenia, ze odebralem aparat o 13.00

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawka

Domyślnie

ja kiedys czekalem na czesci rowerowe bylo caly czas wlaczone sledzenie na kompie siedze pije kawe bo wstalem ok 12 (sobota) i patrze ok 13 a tam ze kurier byl u mnie o 12:30 nikogo nie bylo to dzwonie do nich bo sie zdeczka zdenerwowalem oni ze cos tam nasciemniali ze domofon nie dzialal ... i kurier sie pojawil o 18 i wtedy domofon dzialal
    jak bym nie dazdwonil to by dopiero nastepnego dnia mi dostarczyli ...
    pozdrawiam

Domyślnie Odp: UPS (Stolica) i śledzenie paczki

Dzięki za wszystko
    == Chess ==

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: UPS (Stolica) i śledzenie paczki

Ale o co chodzi ???

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów