Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 54

Wątek: [test] Plecak Burton Ak 29L Zoom Pack

Bywalec

Domyślnie

sezon zimowy się zbliża, a właśnie szukam plecaka o podobnym zastosowaniu (z tym że jeżdżę na nartach )

recenzja jest z przed 2 lat, czy coś się zmieniło od tego czasu w kategorii plecaków na sprzęt foto do sportów zimowych?

burton nadal ma ten model w ofercie, dakine nie ma już sequence, są jakieś inne ale chyba nie mają możliwości zamocowania nart (deski) na zewnątrz plecaka

czy ktoś z Was jest w stanie coś polecić na tą chwilę? gdzie można obejrzeć i pomacać w poznaniu tego typu plecaki?

pozdrawiam
    Wojtek

Coś już napisał
    Miasto
    Barlinek

Domyślnie

Dołączam się do pytania.
    Canon EOS 450D + BG-E5 + EF-S 18-55 IS + EF 50 f/1.8 II + 430EX II

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

to juz dwa lata mam ten plecak?
    no.. w kazdym badz razie, sprawuje sie swietnie. solidny i pakowny. w obecnej konfiguracji mieci: 40d, 135L, 24L, 85, 10-17, zestaw pocketow, photobank, baterie, karty, sekonic i w zaleznosci od zastosowania, to albo 2xsunpak 555, albo 400/5.6, zawsze tez upchne gdzies dwa statywy i 430ex, kable i takie tam.
    no plecak nie do zajechania.
    nowa wersja jest wedlug specyfikacji mniejsza ciutke.

w poznaniu bym szukal w sklepach snowboardowych co sprzedaja burtona (macie przynajmniej dwa .. lub mieliscie kiedys).
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Bywalec

Domyślnie

byłem się zorientować
    w Poznaniu można oba pomacać i zobaczyć z Mayerze na szkolnej (od rynku w stronę półwiejskiej)

burton kosztuje 459 a dakine 499 czyli niezbyt mało

z tego co widziałem je w sklepie to burton jest większy (wielki) i więcej zmieści się do środka, więcej miejsca w komorze na aparat i osprzęt ale także większe kieszenie na jakieś tam akcesoria
    Jednak mimo wszystko niedługo będę kupował dakine'a, mniejszy, bardziej poręczny a i tak w moim przypadku wszystko się pomieści, dużo możliwości przytroczenia statywu i nart, a poza tym ładniejszy moim zdaniem no i nie czół bym się dobrze z plecakiem burtona jeżdżąc na nartach ;p

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Dakine mission photo ma tą zaletę że sprzęt znajduje sie w takiej walizeczce którą*można wyjąć i nieść w ręku .
    EOS 40D + Grip + T10-17 fisheye + C50 f1.8 + 5000AF x2 + compudaypack + Macbook Pro

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawka

Domyślnie

posiadam ten plecak od ok 1.5 roku i jestem bardzo zadowolony na motorze zaliczył ze mną ślizg to tylko sie obtarł i to tez nie znacznie (predkosc ok 70-80km)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adi3124 Zobacz posta
    Dakine mission photo ma tą zaletę że sprzęt znajduje sie w takiej walizeczce którą*można wyjąć i nieść w ręku .
    burton ma ten sam patent. fajny plecak ino mam problem z sensownym wsadzeniem sprzetu - body ze szklem, wszystko musialem rozczlonkowac. cala moja stopka spokojnie sie miesci, a jeszcze cos da sie upchnac.

Domyślnie

Dzisiaj kupiłem wersję 28L. Do przedniej kieszeni mieści się laptop 15"4. Jak kolega badi pisał wyżej, jest wyjmowana torba z rączką i paskiem na ramie. Z kolejnych dodatków które zauważyłem, a nie były widoczne w teście, to specjalna kieszeń na sprzęt grający z mięciutkiego materiału i z otworem na słuchawki, a także w środku taki piterek dopinany na rzep, trochę w kształcie i rozmiarze gogli. Wygląda solidnie, system nośny ma naprawdę okej, a sam jest wielkoludem i pomieści sporo.

Coś już napisał
    Miasto
    A, A

Domyślnie

mogę kupić ten plecak ( Burton Ak Zoom Pack 29L 2006) lekko używany w stanie idealnym za 250zł. opłaca się panowie?

Bywalec Awatar Veene2
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja kupilem dzisiaj Zoom Pack Pro 30l - za tydzien Alpy wiec po powrocie cos napisze jak sie sprawowal - pierwsze wrazenie - wielki i dosyc sztywny - wrazenie pozytywne - moze troche zbyt duzy...

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów