Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: photoshop 7 nie widzi profilu ICC

Dopiero zaczyna Awatar mihal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie photoshop 7 nie widzi profilu ICC

:-? ratunku , zaciągnąłem profil ICC od foto Labu i chcialem go ustawić w Photoshopie , niestety nie widzi on profilu , mimo ze na kompie sie on znajduje, czy macie jakies sugestie dlaczego tak się dzieje, może nie wiem jak cos ustawić,
    pomóżcie, smutek mnie ogarnia
    eee......dopiero sie ucze, ale pozdrawiam serdecznie 8)

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mihal Zobacz posta
    :-? ratunku , zaciągnąłem profil ICC od foto Labu i chcialem go ustawić w Photoshopie , niestety nie widzi on profilu , mimo ze na kompie sie on znajduje, czy macie jakies sugestie dlaczego tak się dzieje, może nie wiem jak cos ustawić,
    pomóżcie, smutek mnie ogarnia
    Jeżeli pracujesz na win musisz profil wrzucić do katalogu : \WINDOWS\system32\spool\drivers\color

Nastepnie w PSie : widok / ustawienie próby / własne i tam wybierasz profil laba . skrótem ctrl+y będziesz mógł podglądać oryginał lub próbę .

Jeżeli chcesz przekonwertować do profilu laba to : obrazek/ tryb / konwertuj do profilu i pokazujesz profil laba

Dopiero zaczyna Awatar mihal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

dzieki :-) to działaaaaaaaaaaaaa
    eee......dopiero sie ucze, ale pozdrawiam serdecznie 8)

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

to ja tylko moze uzupelnie o wersje angielska (dodane w kolorze blue ;-) ) i bedzie komplet

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972
    Jeżeli pracujesz na win musisz profil wrzucić do katalogu : \WINDOWS\system32\spool\drivers\color

Nastepnie w PSie : widok/ustawienie próby/własne (View/proof setup/custom) i tam wybierasz profil laba . skrótem ctrl+y będziesz mógł podglądać oryginał lub próbę .

Jeżeli chcesz przekonwertować do profilu laba to : obrazek/tryb/konwertuj do profilu (EDIT/Convert to profile/) i pokazujesz profil laba

Uprawnienia umieszczania postów