Nie wiem jakie szkło wybrać z tych z niższej pułki. Czy takie ( CANON EF 28-105 f/3.5-4.5 USM )szkło moze byc? Jak ono współpracuje z 20D? Wszelkie opienie bardzo by mnie poratowały. Ewentualnien doradztwo w sprawie innego szkła w tej cenie .
Nie wiem jakie szkło wybrać z tych z niższej pułki. Czy takie ( CANON EF 28-105 f/3.5-4.5 USM )szkło moze byc? Jak ono współpracuje z 20D? Wszelkie opienie bardzo by mnie poratowały. Ewentualnien doradztwo w sprawie innego szkła w tej cenie .
Ostatnio edytowane przez shiffti ; 14-10-2006 o 16:47
thx ale chcialbym jak ktosma jakies zdjecia z 20-stki przy niskich czułosciach na pełnej ogniskowej.
Tu już Ci nie pomogę, bo używam 300D ;-) Jeżeli Ci się nie spieszy zakupem możemy się kiedyś ustawić we Wrocławiu to sobie go podepniesz pod body, zrobisz fotki testowe i będziesz wiedział dokładnie.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Nie jest to najszczęśliwszy wybór pod cyfrę, optyka w nim jest mierna.
Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x
mi sie wydaje tez ze za ta kase tio najlepsze co mozna kupic . nie chce sigmy co canon to canon bo zastanawialem sie jeszcze nad sigmą 18-125. ale mysle ze canon lepciejszy![]()
Pisałem na innym wątku przed chwilą. Wczoraj znów w trudnych warunkach AF wszystkich moich szkieł padły, zadziałał tylko canon. Za te pieniądze naprawdę warto go brać. To całkiem niezłe szkło.
BTW nie żebym żerował na wątku. Mogę sprzedać swojego 28-105. Muszę kupić stałkę 50 mm/ 1,4 więc ropaczliwie szukam funduszy. Szczegóły na PM.