z monitorem będziesz miał to samo co z kompem - będziesz sobie tylko pluł w brodę że tak późno zmieniłeś
4k 32" robi na razie najlepszą robotę (nie pracowałem z wieloma monitorami na raz to tu się nie wypowiem)
z monitorem będziesz miał to samo co z kompem - będziesz sobie tylko pluł w brodę że tak późno zmieniłeś
4k 32" robi na razie najlepszą robotę (nie pracowałem z wieloma monitorami na raz to tu się nie wypowiem)
W domu mam Eizo 24" fhd i jestem zadowolony. Odwzorowanie barw super i to jest najważniejsze. A przed znacznie większym monitorem dziwnie się czuję
Ale powiem Ci, że w pracy mam 2x23" fhd i nigdy, przenigdy nie wróciłbym do jednego monitora. O ile do samej obróbki zdjęć pojedynczy monitor jeszcze daje radę, to jeśli robi się cokolwiek więcej, to dwa monitory są nie do przecenienia! Można dyskutować o ich wielkości i rozdzielczości (to kwestia wtórna), ale muszą być dwa.
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Ja mam trzy monitory i nie wyobrażam sobie mieć mniej. Czasem podłączam czwarty monitor i wtedy mam piękny widok na skrzydło lecąc samolotem w symulatorze lotu.
Mam dwa monitory 23 cale (NEC i Eizo) i jest ro znaczenie lepsze niż jeden duży, w obróbce grafiki zwłaszcza. Wszystkie współczesne karty obsługują minimum dwa, a przeważnie cztery ekrany.
Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
JaCzłowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Konfucjusz
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
#Cauchy - tylko, że monitory 4k z 144Hz i chociaż te 27 cali widzę, że minimum 2000zł (tj od tylu się cena zaczyna bez jakiś promocji). Na razie poczekam, nie śpieszy się. Zresztą w lutym wydałem już "trochę" za dużo na zabawki (RF15-35 + komputer). Muszę się teraz odkuć trochę.