... a teraz plotkarsko i spiskowo: "będzie nowy model bo w pierwszym problemy z elektroniką i mechanika są nadspodziewanie częste i zbyt szybkie" to zasłyszana opinia fotografa z kraju kwitnącej wiśni,
z VII br...
... a teraz plotkarsko i spiskowo: "będzie nowy model bo w pierwszym problemy z elektroniką i mechanika są nadspodziewanie częste i zbyt szybkie" to zasłyszana opinia fotografa z kraju kwitnącej wiśni,
z VII br...
czego jak czego,ale nie wolno Canonowi odmówić umiejetności robienia kasy ) jak mało kto, potrafia trzymać umiejetnie hamulec postepu. Tylko klientów żal.. potem narzekanie,że smartfony zastepuja aparaty..
Ciekawi mnie jak wypadnie ta matryca,bo wyglada,ze to stara technologia jednak..i jak nowy model cenowo bedzie sie zachowywał w stosunku do starszego. Na dzis mam wrażenie,że wchodzenie w system R od zera jest mało atrakcyjny. Ale ćanon ciagle bazuje na użytkownikach systemu EF z najwieksza baza szkieł,które dobrze z Rkami działaja i stąd sobie pozwalaja na tak krytykowane zagrania.
w system R wchodzimy z workiem szkieł EF, a te działają tylko lepiej
,a od zera to pewnie też się znajdą tacy co chcą kupić obiektyw niedostępny u konkurencji obiektyw lub korpusy ich jednak przekonują, na forum są nawet tacy co powracają do canona,
to ze matryca będzie taka jaka jest było pewne - zupełnie nie rozumiem tych naiwnych oczekiwań że w mniejszych pieniądzach canon "da" jakąś najnowszą technologię matrycy
Te obiektywy niedostepne u konkurencji to pewnie takie z f 11 na końcu lub 135 za 13 tysi...
Mi się podoba, magnez więcej zdjęć na jednym ładowaniu, lepsze video. Ogólnie spoko.
To nowa matryca czy przeszczep z jakiegoś DSLR?
Nie mam absolutnie zdania. Różnica imo kosmetyczna.
O obiektywach wiem prawie wszystko