Staram się łapać momenty, ale to trudne z takim aparatem jak ten
Staram się łapać momenty, ale to trudne z takim aparatem jak ten
Bardzo fajne te zdjęcia.
Staram się by były fajne, bez szczególnej spiny. Pokazuję takie, które prędzej lub później trafiają do druku.
Bardzo fajna galeria spodziewam się syna i dlatego myślę o dodatkowym szkle, ewentualnie nowym body. Podpowiesz jakie parametry ma ostatbia fotka? Bardzo ostra, jak każda. Na Apsc nie udawało mi się takiej żylety zrobić
moja galeria: www.nowydudzi.deviantart.com
"Gdy tylko umiera człowiek, umiera również jego fotografia." Katherine Mansfield
Dziękuję, parametry:
ISO 100
f 2
t 1/790
generalnie to zasługa bezbłędnego AF R-ki oraz ostrości 135 L + lekko podostrzone po zmniejszeniu.
Fajnie było tu zajrzeć i pooglądać Młodego Bangiego Wszystkie foty bardzo fajne, ale szczególnie trafiają do mnie 4 i 8.
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Nareszcie kupiłeś porządne szkło Ja się z nim nigdy nie rozstanę. Jaka jest Twoja opina w porównaniu do 135 f/2?
Jakoś tak inaczej, nie wiem jak to określić. 135 na pewno ze mną zostanie, ale to też jest bajka. Chodziło za mną od dłuższego czasu, myślałem też o 70-200/2.8, ale w końcu skusiłem się na 200. Ogólnie wolę chyba jednak stałki, bo wtedy mniej kombinuję z ogniskową, a bardziej szukam kadrów.