Strona 267 z 268 PierwszyPierwszy ... 167217257265266267268 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 661 do 2 670 z 2676

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [bezlusterkowce] ;)

Uzależniony
    Miasto
    .

Domyślnie Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [bezlusterkowce] ;)

Ponoć już prototypy r6 mk3 się pojawiają
    https://www.canonrumors.com/canon-eo...e-in-the-wild/

No i bądź tu mądry i przejdź cenę r6 mk2

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Cytat Zamieszczone przez gnd Zobacz posta

Jak pójdą drogą 5D, to wypuszczą jeszcze mkIV, zamkną linię i zmienią bagnet
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    Jak pójdą drogą 5D, to wypuszczą jeszcze mkIV, zamkną linię i zmienią bagnet
    Zaczną robić szklarnie do Samsunga S24

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Cytat Zamieszczone przez gnd Zobacz posta

Narobili nowych matryc i procesorów to trzeba to gdzieś upchać. Canon z tendencją gonienia konkurencji poszedł po rozum do głowy i wypycha wszystko gdzie się da. Nie trzyma tego jak kiedyś, bo zaraz sony coś wypusci i będzie to przeżytek na dzień dobry.
    Af lepszy o 3 % w laboratoryjnych warunkach. DR zwiększony o 0,5% ISO o 2% i gitara już można robić nowy doskonały r6mkIII.

P.S Nadal uważam że r6/r5 absolutnie niczego nie brakuje. MkII nie do końca potrzebne były a tu już mkIII? Pewnie to co wyżej napisałem plus ficzery dla filmowców. Chociaż nie znam nikogo, kto by zawodowo filmował na tych aparatach. Wszyscy Sony i Panaś.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    P.S Nadal uważam że r6/r5 absolutnie niczego nie brakuje. MkII nie do końca potrzebne były a tu już mkIII? Pewnie to co wyżej napisałem plus ficzery dla filmowców. Chociaż nie znam nikogo, kto by zawodowo filmował na tych aparatach. Wszyscy Sony i Panaś.
    Ja nie znam takich co zawodowo filmują aparatami ...
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ja nie znam takich co zawodowo filmują aparatami ...
    https://www.imdb.com/list/ls059550382/

oczywiscie nie jako jedyne "kamery". ale nawet 5D2 jest na liscie
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Narobili nowych matryc i procesorów to trzeba to gdzieś upchać. Canon z tendencją gonienia konkurencji poszedł po rozum do głowy i wypycha wszystko gdzie się da. Nie trzyma tego jak kiedyś, bo zaraz sony coś wypusci i będzie to przeżytek na dzień dobry.
    Af lepszy o 3 % w laboratoryjnych warunkach. DR zwiększony o 0,5% ISO o 2% i gitara już można robić nowy doskonały r6mkIII.
    Dokładnie. Chciwość korporacji nie zna granic. A najlepsze są te marketingowe gadki z których wynika że w zasadzie MUSISZ kupić bo poprzedni model to już na śmietnik się nadaje

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    Dokładnie. Chciwość korporacji nie zna granic. A najlepsze są te marketingowe gadki z których wynika że w zasadzie MUSISZ kupić bo poprzedni model to już na śmietnik się nadaje
    gorsi od marketingowej gadki sa internetowi wyznawcy, ktorzy bija jeszcze wieksza piane o wyzszosci jednej marki (umownie nazwijmy ja S) nad inna (niech bedzie np. C)...
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Leon007
    Miasto
    wieś, nie miasto

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    (...) o wyzszosci jednej marki (umownie nazwijmy ja S) nad inna (niech bedzie np. C)...
    ... albo na odwrót.
    Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
    Ja
    Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
    Konfucjusz

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    https://www.imdb.com/list/ls059550382/

oczywiscie nie jako jedyne "kamery". ale nawet 5D2 jest na liscie
    Fajny żart - czuję się bardzo doceniony jednakowóż ja z takimi tuzami nie pracuję . Wspomniałem jedynie o moim skromnym podwórku.
    Pomijam już zupełnie kwestię - kto jest takim masochistą żeby obecnie filmować starociem jak 5D mkII ....
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 267 z 268 PierwszyPierwszy ... 167217257265266267268 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów