Wyniki sa chyba tajne do czasu zamkniecia glosowania wiec chyba ich nie mozesz widziec? U mnie ankieta sie wyswietlala tak jak opisales jak bys chcial aby bylo.
Sent from my phone using Tapatalk
Ja też nie widzę numerków przy kwadracikach w ankiecie a jeszcze nie głosowałem.
Edit.
Po przeciągnięciu po ankiecie myszką z wciśniętym lewym klawiszem (jak przy zaznaczaniu) pojawiają się numerki. Chyba coś nie tak z wyświetlaniem kolorów (u mnie Win10 i Chrome))
Ostatnio edytowane przez Vertidonar ; 13-03-2018 o 10:10
Numerków przy ankiecie nie widać przy forum "ciemnym", przy "czerwonym" wszystko gra.
Jakiś czas temu, nie pamiętam kiedy, ale było to dawno dawno temu, jak pojawiły się nowe style, był gdzieś wątek z niedociągnięciami stylu ciemnego i to było jedno z nich.
I masz rację przy stylu ciemnym w ankiecie nie widać numerów
Eos- 5d MK 3 + Eos-50d + C 70-200/f2,8 +Extender canon 1,4 III + C 24-70/f4 + C 50/f1,4 + C18-200 / f3,5-5,6 + Speedlite 580EXII
pamiętasz gdzie jeszcze by problem?
@adming - JIRA?
Na nikoniarzach z kolei był może tego samego typu problem z jasnym forum, dałem tam na JIRA (NCO 132)
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 13-03-2018 o 21:16
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
@Jacek_Z - więcej nie pamiętam problemów, ten na pewno nie był wtedy załatwiony. Ja korzystam tylko z ciemnego więc jak coś zauważę, to dam Ci znać na bieżąco w PW.