"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ciekawe czy st-e3-rt z tym bedzie dzialac bez problemu.
Dobra wiadomosc, ze szkla ef podejda - ciekawe jak bedzie z AF'em.
Fajne body ale 1049 funtow tez piechota nie chodzi, jednakze brak wydatkow na lampy i szkla - kusi.
Ma, tylko obawiam się, że cyfrową. Jak się mylę proszę mnie poprawić.
no według opisów cyfrową i tylko przy filmowaniu, także to też nie jest jakiś WYPAS
SONY
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
18-150 słoiczek 500$ do wyboru czarny lub srebrzanka.
Jak tak konsekwentnie przeliczają 1$ = 1 Euro = 1 Funt to czemu nie pociągną dalej = 1 PLN?
CANON EOS 5D MK II, 24-70 F2.8L, Speedlite 580 EX II.
To się okaże, bo ta pięcioosiowość sugeruje, że są tam czujniki ruchu korpusu, podczas gdy w typowych po*********kach ruch jest zarówno wykrywany jak i korygowany tylko na matrycy. Jeżeli są czujniki, to, przynajmniej teoretycznie mechaniczny ruch matrycy nie jest w niczym lepszy niż cyfrowe przesunięcie, pod warunkiem, że jest zapas wielkości matrycy i szybkie przetwarzanie danych.
Gdyby zakres przesunięcia ostrości w DP był większy, można by było nawet zrobić sześcioosiowy cyfrowy IS..... Może w przyszłości, w systemie QP (quadruple pixel)
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.