Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Czyszczenie matrycy / Gdzie w Łodzi

plodz1
    Guest

Domyślnie Czyszczenie matrycy / Gdzie w Łodzi

Witam. Mam nadzieje ze w dobrej kategorii umieszczam to pytanie.
    O czyszczenie chodzi.. Nie jestem przekonany czy to matryca czy tylko wizjer. Zaopatrzyłem sie w zestaw Hama do czyszczenia, gruszka, pędzelek, ściereczki, płyn, patyczki itp, ale nie moge paprochów do końca usunąć ani przedmchac. Na lustrze ich nie widac za bardzo, a w wizjerze są, nie wiem czy to na tej górnej części w środku siedzi, czy gdzie jeszcze może.

Drugie pytanie - to gdzie fachowo wyczyścić w Łodzi matryce i środek w 350D. Tak zebym był spokojny ze nic nie uszkodzą.

Pozdrawiam
    Plodz

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez plodz1
    ...nie moge paprochów do końca usunąć ani przedmchac. Na lustrze ich nie widac za bardzo, a w wizjerze są, nie wiem czy to na tej górnej części w środku siedzi, czy gdzie jeszcze może.
    Jeśli nie widać ich na zdjęciach to ewidentnie są na MATÓWCE.
    Nie trzeba się nimi specjalnie przejmować, nawet lepiej nie dmuchać za bardzo, bo mozna je zdmuchnąć z matówki na matrycę, a wtedy jest gorzej, bo wprawdzie czysto w wizjerze, ale za to paprochy wychodzą na zdjęciach.

Cytat Zamieszczone przez plodz1
    Drugie pytanie - to gdzie fachowo wyczyścić w Łodzi matryce i środek w 350D. Tak zebym był spokojny ze nic nie uszkodzą.
    J.w.
    Raczej to nie matryca, więc zacznij się martwić dopiero gdy będzie coś wychodzić na zdjęciach.
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

plodz1
    Guest

Domyślnie Niestety na matrycy

Niestety na matrycy są paprochy, widac lepiej na teście z białym ekranem - i na dłuższych czasach - w związku z tym ponawiam pytanie gdzie w Lodzi i od ręki i dobrze.

Dziekuje za info

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Zgierska, Pojezierska, w pobliżu skrzyżowania jest jednopiętrowy pawilon handlowy ze starych czasów. Na pięterku jest lab foto, tam robią drobne usługi, powinni pomóc.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie Czyszczenie matrycy - Łódź

Czy ktos moglby mi polecic serwis z Lodzi ktory czysci matryce , wzglednie cala optyke aparatu ? Jakis namiar , info , koszta ewentualnie , chodzi o Canona 5D , z gory dzieki.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Dzieki za przeniesienie , cynk z postu wyzej sprawdze , ewentualnie jak ktos zna inne miejsca prosze pisac.

Ok dla potomnych ;]
    http://www.kobakov.pl/kontakt.html
    dla 5D , matowk-matryca , 90 zl i w sumie chyba specjalnie nie ma gdzie indziej czyscic niz tam , ten serwis mi polecono
    Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 22-10-2008 o 12:52 Powód: Automerged Doublepost
    no comment...

Początki nałogu Awatar tomphoto
    Miasto
    51°45'23 19°25'49

Domyślnie

400D wyczyszczona cała optyka, włącznie z matrycą koszt 70 zł
    pojezierska 2/6 łódź polecam, świadczą dużo innych usług serwisowych, dla różnych aparatów
    http://www.tomphoto.pl Fotografujcie, jeżeli sprawia wam to radość.

Domyślnie

ja polecam Nawrot 14 czyszczenie całej optyki łacznie z wizjerem 100zł, czas realizacji 24h, czyściłem 5d rewelka jak nowy aparat
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szuler Zobacz posta
    ja polecam Nawrot 14 czyszczenie całej optyki łacznie z wizjerem 100zł, czas realizacji 24h, czyściłem 5d rewelka jak nowy aparat
    Witam również polecam pana z Nawrot w dniu wczorajszym korzystałem z jego usłóg czyszczenie rewelacja za niewielkoą dopłatą usługa wykonana w niecałe trzy godziny

Witam
    Przed napisaniem kolejnego posta prosiłbym o zapoznanie się z regulaminem forum . Szczególnie polecam pkt. 6.
    Pozdrawiam
    K.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 26-05-2011 o 22:37

Domyślnie

Na Piotrkowskiej 85 również udzielają usług w zakresie czyszczenia sprzętu foto.

Domyślnie Odp: Czyszczenie matrycy / Gdzie w Łodzi

Witam,
    mam pytanie czy na dzień dzisiejszy polecane wcześniej punkty, gdzie można przeczyścić optykę w aparacie są aktualne czy polecacie, coś nowego?

Uprawnienia umieszczania postów