Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Drukarka Canon MG2950 problem

Domyślnie Drukarka Canon MG2950 problem

Witam,
    Zdaję sobie sprawę że drukarka nie jest dedykowana do zdjęć jednak chciałem wydrukować na niej zdjęcie formatu A4. Okazuje się jednak że gdy ustawiam wielkość papieru A4 jakość Glossy i daje drukuj pojawia mi sie taki komunikat. Kod pomocniczy 4102 Typ nośnika rozmiar papieru nie są ustawione prawidłowo. Aby anulować drukowanie.......itd. I teraz pytanie co zrobić? posiadam papier glossy A4 i chce duże zdjęcie a tu taka informacje. Prosze o pomoc.

Pełne uzależnienie
    Miasto

Domyślnie Odp: Drukarka Canon MG2950 problem

Udało się wydrukować format A4??? Ja mam podobny problem. Kupiłem drukarkę z myślą o drukowaniu zdjęć a tu pojawia się ograniczenie producenta. Największy format to 13 na 18 cm. Ja chcę A4 na papierze fotograficznym. Jak obejść to zabezpieczenie?

Pełne uzależnienie
    Miasto

Canon PIXMA MG2950 review | TrustedReviews

Jak obejść to zabezpieczenie? Nie da się, ten typ tak ma. Należy sobie kupić inną drukarkę a przed zakupem dokładnie sprawdzić w Internecie jakie funkcje ona oferuje (najlepiej w instrukcji obsługi bo tam przeważnie są podane wszystkie rodzaje papieru z jakimi dana drukarka współpracuje).
    Ostatnio edytowane przez mkamelg ; 20-10-2016 o 10:35

Uzależniony

Tez szukalem ostatnio czegos do drukowania fotek i znalazlem MG5650. Jakosc druku rewelacyjna ,drukuje bez ramek a tusz kosztuje 2 pln-y za kardridz (15ml) z chipem - drukuje wiec za darmo . Nic mi wiecej do szczescia potrzebne nie jest. Jestem nia zachwycony i polecam wszystkim bardzo.

Uprawnienia umieszczania postów