Zobacz pełną wersję : [krawat] Buzi buzi...
Dzisiaj strzelone pożyczoną 85mm f/1.8. Cudowne szkło :)
https://canon-board.info//brak.gif
źródło (http://digart.img.digart.pl/data/img/vol0/37/64/download/3425393.jpg)
Pozdawiam.
piotrek72t
04-04-2009, 20:52
W kategori "moment" blisko ideału !
rewelacja!! Nie ma się do czego przyczepić normalnie:)
Na drugi rzut oka - noga na przednim kole powoduje że jest ciut zbyt statyczne...
Ode mnie rówież wielkie brawa! Z początku myślałem, że chlopak ją pocałowal podczas tradycyjnego stoppie, ale ma lewą nogę na przednim kole, co trochę ułatwilo mu zadanie..;)
W kategori "moment" blisko ideału !
Hmm.. że tak skromnie spytam, co w takim razie byłoby wg Ciebie w tym wypadku ideałem?:-)
PS: W necie jest sporo stopppie kissów i to nie na rowerach tylko motocyklach, ale i tak gratuluję!:-)
Mniodzio normalnie! Na pierwszy rzut oka tej nogi na kole nie zauważyłam ;-D
piotrek72t
04-04-2009, 21:52
Hmm.. że tak skromnie spytam, co w takim razie byłoby wg Ciebie w tym wypadku ideałem?:-)
- po prostu wychodzę z założenia, że ideałów nie ma...
altowiolistka
04-04-2009, 21:53
az sie zachcialo buzi buzi :D
DonBolano
04-04-2009, 22:55
wow... ale bajer... :shock:
tand1912
04-04-2009, 22:59
Pięknie uchwycony zarówno moment pocałunku jak i kadr oraz ciekawa kolorystyka.
Brak dynamiki nieco psuje zdjecie jak rowniez to ze zjecie jest "udawane" (ta nieszczesna noga).
Pomysl jednak dosyc oryginalny za co sie nalezy +.
Co do samej 85tki to potwierdzam iz jest cudowna sama w sobie ;)
piotrthx
04-04-2009, 23:08
dla mnie swietne,ciekawe tylko czy to bylo wyrezyserowane...
cesiu111
04-04-2009, 23:10
wyreżyserowane czy nie świetna fota :)
piotrthx
04-04-2009, 23:14
oczywiscie ze swietna
a ja się czepię: czemu on jest bez czapki..??;)
fajne, choć gdzieś już coś podobnego widziałem.
do komentujących: co się tak czepiacie tej nogi na kole? przecież jak nie ma przedniego hamulca, to można tylko noga zatrzymać przednie koło podczas jazdy, tu nie ma żadnego udawania.
az sie zachcialo buzi buzi :D
hihi dokładnie:)
Tak uroczo..ahhh..rozmarzyłam się;)
To ja tez sie bede czepial :D
Brak dynamiki nieco psuje zdjecie jak rowniez to ze zjecie jest "udawane" (ta nieszczesna noga).[...]
Ale to zdjecie nie dotyczy dynamiki sportu :D
Tak z ciekawosci zajrzalem do Twojej galerii - zerknij - czy ktores z tych aut jedzie?
Totalny brak dynamiki, wszystkie stoja i kopca :)
http://picasaweb.google.com/ElSor.PL/KamienSlaski#
W tym zdjeciu co innego jest wazne :)
A ta "noga" to chyba tylko dla wtajemniczonych, w zyciu bym jej tak nie zinterpretowal.
Zdjecie z super klimatem, gratuluje!
Tak z ciekawosci zajrzalem do Twojej galerii - zerknij - czy ktores z tych aut jedzie?
Daj spokój, ElSor to nie Muflon, który robi panning z 500mm przy czasach 1/30s.. z ręki..!:mrgreen:
Fajne, bardzo mi się podoba:)
Przedewszystkim przepraszam Krawat ze w jego watku sie wypowiem nie na temat jego zdjecia.
http://picasaweb.google.com/ElSor.PL/KamienSlaski#
Wiele z tych zdjec posiada duzo bledow dlatego tez nie przedstawilem ich besposrednio w galerii na CB bo tu wystawia sie tylko te ktore samemu uwaza sie za w miare dobre i te ktore maja byc punktem wyjsciowym do krytyki.
Podobnie zrobil to autor tego tematu dlatego napisalem co mi sie nie podoba u niego lub co sam chcialbym aby bylo poprawione - nie mowie tego na swoim marnym jak zauwazyles przykladzie tylko na tych widzianych juz gdzies w necie.
Jesli chcesz moje zdjecia skrytykowac to zapraszam do mnie do galerii na CB, tam rowniez mozemy kontynuowac nasza dalsza rozmowe :-)
Dzięki wszystkim za pozytywne opinie, to motywuje do dalszej pracy.
Co do zdjęcia i nogi na kole, to jak już ktoś zauważył jest jedna prosta przyczyna- w tym rowerze nie ma przedniego hamulca :)
dawaj następne, ciekawa galeria się zapowiada :)
gunia1990
05-04-2009, 15:45
o tak, tak..
btw fajne buty maja, oboje
DonBolano
05-04-2009, 15:49
Cholercia.. Mam ochote na 85/1.8 :D
Cholercia.. Mam ochote na 85/1.8 :D
Wiesz, że ja też? ^^ jak oddałem ją koledze i zapiąłem znów 50mm to.. jakoś tak dziwnie :)
Tylko kurczę, 1,5 koła piechotą nie chodzi... I to jest ten ból.
Co do zdjęcia i nogi na kole, to jak już ktoś zauważył jest jedna prosta przyczyna- w tym rowerze nie ma przedniego hamulca :)
A, słusznie, jest tylko tylni - tarczowy:grin: a dzieki niemu na przednim kole się nie stanie..:p
Achch, jeszcze raz sobie przyszłam obejrzeć ;-D I mniodzio, znowu mniodzio.
PrzeMass
05-04-2009, 22:37
Bardzo fajna fotka i tematyka urocza :)
mieszko_1vp
05-04-2009, 22:43
ja bym jednak całusa "z języczkiem" nie ryzykował
a ja się czepię: czemu on jest bez czapki..??;)
Bo by jej daszkiem oczy podbił ;) Świetne zdjęcie.