Zobacz pełną wersję : Iwona Dziuk
perqsista
16-01-2007, 11:12
http://www.fotografieslubne.pl/
(link za Kaliną z prfc)
To odnośnie dyskusji nt. podobno kiepskiego poziomu rodzimej fotografii ślubnej. Co prawda wszystkie zdjecia w galerii nie są tak samo dobre ale i tak momentami jest IMO świetnie.
jak ktoś nie czyta prfc - pani wygrała grand press photo 2005 w kategorii życie codzienne fotą pary w morzu.
fota super - mam na kalendarzu koło kompa. :D
piękne.. a para w morzu niesamowita. btw, ciekawe ile kosztuje jej praca..
a wiesz jak łądnie wygląda wformacie chyba 30x45 na ścianie???
uhuhuhu ;]
super .... walęce sie horyzonty w większosci zdjęć
no chyba że "w tego typu fotografia wolno"
mor_feusz
17-01-2007, 13:26
Super
Maciej_Grabowski
17-01-2007, 18:18
Swietne zdjecia ma dziewczyna oko :)
No wiekszość zdjęć całkiem fajna, ale autorka ma problem z dopracowaniem szczegółów - na zdj. nr 83 jest gazowana gorzała ;)
No wiekszość zdjęć całkiem fajna, ale autorka ma problem z dopracowaniem szczegółów - na zdj. nr 83 jest gazowana gorzała ;)
Cos czuje ze szukasz na siłe ,choc rozumiem twoje podejscie ....tez bym sie wkurzył ze tak nie potrafie jak ona
Cos czuje ze szukasz na siłe ,choc rozumiem twoje podejscie ....tez bym sie wkurzył ze tak nie potrafie jak ona
A czytać emotikonki kolega potrafi ? I czy gdzies skrytykowałem te zdjecia, z ktorych tak jak napisalem większość mi sie podoba ? No chyba nie. Pozdrawiam. Ale gorzała i tak jest gazowana:mrgreen:
Fajne klimaciki, ciekawe kadry.